reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Baby bjorn ma naprawde najlepsze opinie wiec napewno bedzie Wam sluzyc ,ja wybralam chicco poniewaz przy masie;-) Michala starczy nam na dluzej:-)

reklama
Dziewczyny poszukuję lusterka do maty edukacyjnej. Otóż moja uboga mata niestety nie ma takiego wyposażenia a Adaś jest bardzo zainteresowany swoim odbiciem:-) Wiecie może gdzie tanio mogłabym takie lusterko znaleźć?? Bo to co widziałam to kosztują ok.70-60zł a to mi się wydaje trochę dużo.

I co myślicie o takich misiach : http://fabrykamiskow.com/ - czy warte są swej ceny?

Ostatnia edycja:
fajne te miśki
moja chrześnica dostała od jednej cioci na urodzinki swojego benjaminka
ja dałam kase fiskalną bo Tośka nie może się zdecydować czy chce pracować w sklepie czy siedzieć w domu i gotować:-)

Liwus, widziałam te misie na żywo i owszem ładne, ale nie aż taka rewelacja za tę cenę. Na dodatek tam jest haczyk: bo kupuje się osobno misia, a do niego ubranka osobno w cenie takiej, że ubranka dla naszych dzieciaków taniej wychodzą:-p

No właśnie , więc taniej kupić zwykłego misia i ubrać go w ciuszki po dziecku :-)

A macie może już jakieś pomysły na prezenty dla dzieciaczków na Gwiazdkę? Ja mam podwójny problem bo Adaś ma jeszcze imieniny :baffled:

liwus mi sie wydaje ze Adas bardziej ucieszy sie z mieciusiej czapeczki,cieplych rekawiczek czy sweterka niz z misia bo teraz jeszcze nie wie do czego mis sluzy:-)

liwus ja kupuje małęmu krzesełko do karmienia, będzie prezent praktyczny:-D
a na mikołaja jeczsze nie wiem ale jakis ciuszek (terazw H&M jest fajna kolekcja z Kubusiem Puchatkiem):tak:
a hustawke mam ale z tych zwykłych, dostałam od koleżanki

reklama
Do góry