reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziewczyny poszukuję lusterka do maty edukacyjnej. Otóż moja uboga mata niestety nie ma takiego wyposażenia a Adaś jest bardzo zainteresowany swoim odbiciem:-) Wiecie może gdzie tanio mogłabym takie lusterko znaleźć?? Bo to co widziałam to kosztują ok.70-60zł a to mi się wydaje trochę dużo.
I co myślicie o takich misiach : http://fabrykamiskow.com/ - czy warte są swej ceny?
I co myślicie o takich misiach : http://fabrykamiskow.com/ - czy warte są swej ceny?
Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Liwus, widziałam te misie na żywo i owszem ładne, ale nie aż taka rewelacja za tę cenę. Na dodatek tam jest haczyk: bo kupuje się osobno misia, a do niego ubranka osobno w cenie takiej, że ubranka dla naszych dzieciaków taniej wychodzą
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No właśnie , więc taniej kupić zwykłego misia i ubrać go w ciuszki po dziecku :-)
A macie może już jakieś pomysły na prezenty dla dzieciaczków na Gwiazdkę? Ja mam podwójny problem bo Adaś ma jeszcze imieniny
A macie może już jakieś pomysły na prezenty dla dzieciaczków na Gwiazdkę? Ja mam podwójny problem bo Adaś ma jeszcze imieniny
ja zamowilam dzisiaj hustawke ,wprawdzie przyjdzie pojutrze,ale to akurat bedzie taki mikolajowy prezent.
GRACO CANDY CORAL PLAYTIME MUSICAL BABY SWING RRP£99 on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 13-Nov-08 23:30:00 GMT)
GRACO CANDY CORAL PLAYTIME MUSICAL BABY SWING RRP£99 on eBay, also, Swings Bouncers, Toys Activities, Baby (end time 13-Nov-08 23:30:00 GMT)
liwus ja kupuje małęmu krzesełko do karmienia, będzie prezent praktyczny
a na mikołaja jeczsze nie wiem ale jakis ciuszek (terazw H&M jest fajna kolekcja z Kubusiem Puchatkiem)
a hustawke mam ale z tych zwykłych, dostałam od koleżanki
a na mikołaja jeczsze nie wiem ale jakis ciuszek (terazw H&M jest fajna kolekcja z Kubusiem Puchatkiem)
a hustawke mam ale z tych zwykłych, dostałam od koleżanki
reklama
Andula
Fanka BB :)
Madzia hustawka super :-) Ja mam taka FISHER PRICE J7811 HUSTAWKA DELUX 3w1 LEZACZEK HIT (470095506) - Aukcje internetowe Allegro
Misiek bardzo ja lubi:-)
Misiek bardzo ja lubi:-)
Podziel się: