reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

hmm
my w gondoli już długo nie pojeździmy. :) obecnie jesteśmy prawie na styk. Może jeszcze miesiąc,dwa i przeskakujemy na spacerówkę. Czekam aż mała będzie stabilna w pozycji siedzącej:-).nie chcę jej sadzać na siłę, chociaż nasza spacerówka wygodna (quinny speedy):-)

reklama
My to juz chyba lada dzien sie przesiadziemy,bo Maciek w gondoli juz ma nozki podkurczone i jest na styk.Spacerowka duza i wygodna tak jak u Post,a sadzac wcale nie trzeba,chociaz moj bardzo chetny,mozna oparcie rozlozyc i jest na pollezaco:tak:

my jeszcze troche luzu mamy, mysle ze zime jeszcze z 2-3 miesiace pojeździmy:tak:
dziewczyny a co robiecie później z wózkiem? bo ja nie wiem czy zostawaić czy raczej opchnąć na allegro:dry::-D

ja bym chciała gondole jak najdłużej ale Tymek rośnie i rośnie:tak:
wczoraj jak tak wiało to cieszyłam się, że spacerk bezpieczny bo jednak budka chroni:-)

My się przesiadamy do spacerówki za jakiś 1-1,5 :happy: Już wtedy będzie miał Mały ok.5 miesięcy:-) więc powoli będzie można go sadzać:-D Ponadto i tak przez jakiś czas i tak będzie jeździł na leżąco bądź na wpółleżąco :happy:

reklama
ja gondole juz niedlugo opchne na eBayu.Tez ja tam kupilam osobno od wozka.W Polsce to raczej sie osobno nie kupuje tylko cale komplety,a tu to wszystko osobno,wiec nie powinno byc problemu.Wozek tez opchne jak juz maly wyrosnie.Tez sie zastanawialam czy by nie potrzymac dla nastepnego dzidziusia,ale za bardzo nie mam miejsca,wiec sie sprzeda,a pozniej sie kupi nowy.

Do góry