reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
ja chciałabym już sprzedać gondole a potem spacerówke z fotelikiem jak narazie jeszcze jeździmy ale namawiam kolezanke do kupienia x landera no i wtedy jej opchne moja gondole:-Dtermin ma na luty wiec byłoby w sam raz:-D

no z tym sprzedawaniem to sie nie pali
nie wiadomo w sumie kiedy przyda sie kolejny raz;-)
owszem nie spieszno nam z obdarowaniem Tymka rodzenstwem ale różnie to bywa w zyciu:-)

beaa ja juz kilka ladnych dni uzywam nosidla chicco i Misiek nie protestuje:-) troche meczylismy sie z zalozeniem na poczatku ale trening czyni mistrza:tak:z czystym sumieniem go polecam:-)

Andula wlasnie mialam zamiar sie zapytac jak sie sprawuje nosidelko. Nie wiedzialam jakie kupic ale dzisiaj zdecydowalam i kupilam Baby Bjorn i mam nadzieje, ze sie sprawdzi bo trzeciego juz nie bede kupowac.

Andula, a masz Chicco Go czy zwykłe? Ja kupiłam jakieś zwykłe chyba (nie wiem, bo używane na Allegro, ale przez porównanie obrazków na Go mi nie wygląda;-)), ale jest dość spoko, tyle, ze mam wrażenie, że Florka jest w nim za bardzo odchylona ode mnie, mimo dociśnięcia na maksa wszystkich pasków:baffled: Jej się to masakrycznie podoba, bo widać wszystko jak na wieży widokowej, ale mnie trochę mniej, bo taka odchylona do tyłu mi mocno kręgosłup obciąża....też chyba jeszcze zapoluję na Baby Bjorn, tylko zastanawiam się, czy do niego wejdzie mały dzidziuś w dużym kombinezonie zimowym??;-)

Surv- ja mam ten Marsupio You & Me
fajny jest poniewaz dziecko mozna nosic przodem do siebie a po 4 miesiacu przodem do swiata:-) Jak moj Misiek sie miesci bez problemu Florcia wejdzie na 1000% nawet w puchowym plaszczu;-)
Beaa-ja wybralam chicco poniewaz jest do 12 kg a Twoj o ile pamietam do 10 i z moja "kruszynka" dlugo bym sie nim nie nacieszyla;-) ,ale jak zadalam pytanie na forum to baby bjorn ma opinie super:-)

Andula- twoje nosidelko wyglada super, a do tego jak sie sprawdza to juz bomba. Moja dzidzia to raczej kruszynka, wiec jesze sie zmiesci do baby bjorn, a przy wyborze kierowalam sie tym, ze podobno to nosidelko mozna latwo zdjac i zalozyc. Z zalozeniem poprzedniego mielismy mega problemy wiec mam nadzieje, ze teraz bedzie to sprawnie szlo.

O takie mamy: Nosidełko BabyBjorn Original

Dzisiaj wyprobowalysmy nowe nosidelko- jest super, sama wlozylam i wyciagnelam mala co nie bylo mozlliwe z poprzednim egzemplarzem. Co najwazniejsze- majej sie podoba :-).

reklama
Dzisiaj wyprobowalysmy nowe nosidelko- jest super, sama wlozylam i wyciagnelam mala co nie bylo mozlliwe z poprzednim egzemplarzem. Co najwazniejsze- majej sie podoba :-).
O - to świetna wiadomośc, że jest takie łatwo-obsługiwalne, bo ja kupiłam identyczne i właśnie czekam, aż przyjdzie;-) Chicco zostawiam mężowi, na nim jakoś lepiej wygląda, a i młoda mniej wisi

Do góry