reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Andula wlasnie mialam zamiar sie zapytac jak sie sprawuje nosidelko. Nie wiedzialam jakie kupic ale dzisiaj zdecydowalam i kupilam Baby Bjorn i mam nadzieje, ze sie sprawdzi bo trzeciego juz nie bede kupowac.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, a masz Chicco Go czy zwykłe? Ja kupiłam jakieś zwykłe chyba (nie wiem, bo używane na Allegro, ale przez porównanie obrazków na Go mi nie wygląda;-)), ale jest dość spoko, tyle, ze mam wrażenie, że Florka jest w nim za bardzo odchylona ode mnie, mimo dociśnięcia na maksa wszystkich pasków Jej się to masakrycznie podoba, bo widać wszystko jak na wieży widokowej, ale mnie trochę mniej, bo taka odchylona do tyłu mi mocno kręgosłup obciąża....też chyba jeszcze zapoluję na Baby Bjorn, tylko zastanawiam się, czy do niego wejdzie mały dzidziuś w dużym kombinezonie zimowym??;-)
Andula
Fanka BB :)
Surv- ja mam ten Marsupio You & Me
fajny jest poniewaz dziecko mozna nosic przodem do siebie a po 4 miesiacu przodem do swiata:-) Jak moj Misiek sie miesci bez problemu Florcia wejdzie na 1000% nawet w puchowym plaszczu;-)
Beaa-ja wybralam chicco poniewaz jest do 12 kg a Twoj o ile pamietam do 10 i z moja "kruszynka" dlugo bym sie nim nie nacieszyla;-) ,ale jak zadalam pytanie na forum to baby bjorn ma opinie super:-)
fajny jest poniewaz dziecko mozna nosic przodem do siebie a po 4 miesiacu przodem do swiata:-) Jak moj Misiek sie miesci bez problemu Florcia wejdzie na 1000% nawet w puchowym plaszczu;-)
Beaa-ja wybralam chicco poniewaz jest do 12 kg a Twoj o ile pamietam do 10 i z moja "kruszynka" dlugo bym sie nim nie nacieszyla;-) ,ale jak zadalam pytanie na forum to baby bjorn ma opinie super:-)
beaa
Mamy lipcowe'08
Andula- twoje nosidelko wyglada super, a do tego jak sie sprawdza to juz bomba. Moja dzidzia to raczej kruszynka, wiec jesze sie zmiesci do baby bjorn, a przy wyborze kierowalam sie tym, ze podobno to nosidelko mozna latwo zdjac i zalozyc. Z zalozeniem poprzedniego mielismy mega problemy wiec mam nadzieje, ze teraz bedzie to sprawnie szlo.
O takie mamy: Nosidełko BabyBjorn Original
O takie mamy: Nosidełko BabyBjorn Original
beaa
Mamy lipcowe'08
Dzisiaj wyprobowalysmy nowe nosidelko- jest super, sama wlozylam i wyciagnelam mala co nie bylo mozlliwe z poprzednim egzemplarzem. Co najwazniejsze- majej sie podoba :-).
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
O - to świetna wiadomośc, że jest takie łatwo-obsługiwalne, bo ja kupiłam identyczne i właśnie czekam, aż przyjdzie;-) Chicco zostawiam mężowi, na nim jakoś lepiej wygląda, a i młoda mniej wisiDzisiaj wyprobowalysmy nowe nosidelko- jest super, sama wlozylam i wyciagnelam mala co nie bylo mozlliwe z poprzednim egzemplarzem. Co najwazniejsze- majej sie podoba :-).
Podziel się: