reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Juz jest;-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
beaa czapunia i buciki boskie.... ja miałam słabość do tego sklepu już w ciąży będąc:-):-):-) dobrze że nie mam teraz tyle czasu żeby po sklepach biegać bo też pewnie większość kaski by tam lądowała:-)
beaa
Mamy lipcowe'08
Post- ja wlasnie tez mam slabosc do tego sklepu, a do tego u mnie czesto sa tam przeceny wiec za grosze mozna kupic fajne ciuszki. Ten buciki i czapka nie byly przecenione ale wydaje mi sie, ze cena byla okazyjna bo kazda rzecz kosztowala £3,99.
survivor26
Mamy lipcowe'08
A ja w HMie najbardziej lubię jednokolorowe koszulki i bodziaki - jak dla mnie rewelacja, nie dość, że kolory swietne, to i jakość bawełny nie do zdarcia, kilka sama Florze kupiłam, a kilka dostałam używanych i praktycznie obie partie wciaż wyglądają jak nowe
Natomiast moim faworytem jest C&A: cenowo jeszcze korzystniej niż w HMie, a jakość też podobna ( i też mają Kubusia;-))...no i ciuszki ze Smyka, ale te najbardziej lubię w czasie wyprzedaży
Natomiast moim faworytem jest C&A: cenowo jeszcze korzystniej niż w HMie, a jakość też podobna ( i też mają Kubusia;-))...no i ciuszki ze Smyka, ale te najbardziej lubię w czasie wyprzedaży
ale te najbardziej lubię w czasie wyprzedaży
Surv, ja takie też lubię najbardziej
reklama
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
My w gondoli to raczej całą zimę będziemy jeździć, po pierwsze dlatego, że mała lubi w niej spac, a po drugie dlatego, że spacerówke mamy kubelkową i wygodnie w niej by nie mogla się rozłożyć, a szkoda mi jej kręgosłupa.
Podziel się: