reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
beaa czapunia i buciki boskie.... ja miałam słabość do tego sklepu już w ciąży będąc:-):-):-) dobrze że nie mam teraz tyle czasu żeby po sklepach biegać bo też pewnie większość kaski by tam lądowała:-)

Post- ja wlasnie tez mam slabosc do tego sklepu, a do tego u mnie czesto sa tam przeceny wiec za grosze mozna kupic fajne ciuszki. Ten buciki i czapka nie byly przecenione ale wydaje mi sie, ze cena byla okazyjna bo kazda rzecz kosztowala £3,99.

Ja też ten sklep uwielbiam - jeśli chodzi o dziecięce ubranka, bo dla dorosłych to niekoniecznie - i bardzo żałuję, że go u nas nie ma i muszę jeździć do Krakowa:sorry2:

Beaa ja też uwielbiam H&M ale jak dla mnie jest dość drogi np. kupiłąm małemu rajstopki za 24 zł :szok:ale ciuchy rewelacja do nas teraz weszłą kolekcja z Kubusiem Puchatkiem super:tak:

A ja w HMie najbardziej lubię jednokolorowe koszulki i bodziaki - jak dla mnie rewelacja, nie dość, że kolory swietne, to i jakość bawełny nie do zdarcia, kilka sama Florze kupiłam, a kilka dostałam używanych i praktycznie obie partie wciaż wyglądają jak nowe:)
Natomiast moim faworytem jest C&A: cenowo jeszcze korzystniej niż w HMie, a jakość też podobna ( i też mają Kubusia;-))...no i ciuszki ze Smyka, ale te najbardziej lubię w czasie wyprzedaży:-D

reklama
My w gondoli to raczej całą zimę będziemy jeździć, po pierwsze dlatego, że mała lubi w niej spac, a po drugie dlatego, że spacerówke mamy kubelkową i wygodnie w niej by nie mogla się rozłożyć, a szkoda mi jej kręgosłupa.

Do góry