reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
no bo my tez mamy lezaczek i krzesełko chce kupić tyko do jedzenia tak wiec chyba zzdecyduje sie na to z Ikei no i cena super,:tak:
hmmm mało miejsca skąd ja to znam:-Du nas leżaczek rozłożony a mata schowana do kartonu, za małę i za duże ciuszki mam w kartonach z Ikei pod łóżeczkiem małęgo:tak:

ja na metraż nie powinnam narzekać a jednak miejsca cały czas malo (i chyba zawsze juz tak będzie chyba, że w hali jakiejś zamieszkam)
najgorsze, że gromadzi się tego wszystkiego na potęgę i wszytsko dla dziecka wydaje się takie potrzebne

U nas leżaczek rozłożony jest ciągle natomiast mata jest składana , bo byśmy musieli chodzić po rzeczach dziecka bo podobnie jak Pabla na razie na 40m2 zamieszkujemy:dry: Co do krzesełek niestety nie kupię sobie z Ikei bo w Olsztynie nie ma Ikei - wrr... więc ewentualnie pozostaje mi allegro :-(

u nas tez kiepsko z miejscem,mam nadzieje,ze po przeprowadzce bedzie troche lepiej.Chcialam kupic malemu lezaczek,ale juz naprawde nie mialabym gdzie postawic.Macius poki co ma szafeczke w przedpokoju,a za duze i za male rzeczy pod lozeczkiem trzymamy w specjalnych pojemnikach z Ikei,ktore sa wlasnie do polozenia pod lozkiem.

dziewczyny które mają X landera!czy wasze wózki tez tak zaczęły skrzypieć?!ja juz normalnie nie mogę !psikałam juz to WD40 i nic!fakt dziennie jezdze po parku niekiedy przejeżdzam przez błoto i wode ale ten wózek chyba czemus służy a nie tylko wypadom do supermarketu!:wściekła/y:

Roni dzięki, bo już myślałam że trafiłam na felerny model i już myslałam o skorzystaniu z gwarancji:dry:a swoją drogą to jeszcze mi rączka się źle skała ale to mnie nie denerwuje jak przestanie sie skladać to wtedy zawioze go do serwisu:-D

reklama
Do góry