reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
na ja tez sie musze zastanowis co dla 2.letniej dziewczynki kupic,bo wlasnie dzisiaj ma urodziny,a to moja chrzesnica.Pojedziemy do sklepu to cos sie wybierze,ale wlasnie myslalam o czyms do nauki kolorow,albo ksztaltow.Ten Garnuszek Na klocuszek fajna sprawa Macius dostal od znajomej jak bylismy jeszcze w Polsce,tylko on jeszcze troche za maly,no ale prezentu nie oddamy.Poszukam tutaj czegos podobnego.

No i kupiłam dla siostrzenicy coś takiego:
TABLICA MAGNETYCZNA I SUCHOŚCIERALNA Z literkami (460128395) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieję że jej sie spodoba.
dla mojej niuni szukam krzesełka do karmienia na gwiazdkę, przyda sie na później przecież.
I chciałabym jeszcze jej kupić to co ostatnio Post pokazywała na zdjęciu jak jej Ika na brzuszku tak ładnie leżała, bo moja to jest straszny leń, jak ja kładę na brzuch to nie chce sie podnosić tej glowy, poniesie trochę i konniec, a wczoraj moja mama połozyła ją przodem do telewizora i mała mi sie podniosła na wyprostowanych rękach:szok::szok: i tak z 10-15 min patrzyła. Więc po prostu jest leniem i musze jej kupic coś co będzie ja prowokowało do podnoszenia głowy, bo zwykle grzechotki skutkują na momencik.

pabla własnie miałm was zapytać czy kupujecie krzesełko do karmienia bo mi wpadł taki pomysł na gwiazdkowy prezent dla małego ale kompletnie nie wiem jakie wybrać
no i na brzuchu mały tez nie chec leżec:dry:

kicrym nam dziadki podarowali krzesełko chicco - bardzo kolorowe i na mój gust super, nie wiem tylko jaka cena
a mojej chrześnicy na 2 latka zakupiłam lalę niemowlę i kołyskę i normalnie miłość od pierwszego spojrzenia

reklama
Do góry