reklama
U mnie też x-landerek (świetnie się sprawdza, zwłaszcza na moich wertepach i na ogrodzie) tyle, że maluszek młodszy od Olgi KasiD o miesiąc więc pewnie do stycznia pojeździmy. Chociaż mój mały facet jest raczej grubszej kości i kto wie czy nie będzie trzeba wcześniej spacerówki rozkładać.
Bardziej się martwie kołyską. Jest dla mnie naprawde dużą pomocą (nie musze latać z wózkiem z góry na dół) a maluch za długo w niej nie wytrzyma.
Bardziej się martwie kołyską. Jest dla mnie naprawde dużą pomocą (nie musze latać z wózkiem z góry na dół) a maluch za długo w niej nie wytrzyma.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Noszę się z zamiarem kupna maty edukacyjnej ( bo okazało się że nie mamy :-( ) i chciałabym się Was poradzić jaką matę polecacie...
Na allegro jest duży wybór, ale jaką wybrać? Na co zwrócić uwagę przy kupnie ? Jaka będzie najlepsza ?
Na allegro jest duży wybór, ale jaką wybrać? Na co zwrócić uwagę przy kupnie ? Jaka będzie najlepsza ?
beaa
Mamy lipcowe'08
Ja tez sie wlasnie zastanawiam nad kupnem tego termometru ale niewiem do konca jak on dziala. Moze ktoras z nas juz uzywa ten wynalazek?i jeszcze pytanie czy ma któraś z was termometr w smoczku?jak tak to jak sie sprawdza?
Ja mam. Szczerze to jest bardzo wygodny... pod warunkiem, że dziecko śpi i chce smoka ciumciać!! Niestety ciężko jest zmierzyć temperature bobasowi który wydziera się w niebogłosy (a głóka ciepła i trzeba zmierzyć) i wtedy żaden smoczek nie pomoga! Douszne najlepsze... sama już zakuiłam...
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
ja mam taki dopupny i jak młoda się drze i wierci to jest to małe wyzwanie aby zmierzyć, także gdybym miała kupować znowu to kupiłabym douszny zdecydowanie.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
A ja na podczerwień na czoło.. szybko , lekko i bezboleśnie :-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja mam zwykły elektroniczny, użyłam raz, bo na szczęście nie było potrzeby, ale boję się, że wsadzę go młodej do ucha za głęboko, do pupy to w ogóle nie ma mowy...na szczęście koleżanka ma mi przysłać prawdziwy douszny i zobaczymy. U nas w smoku odpada, bo smok jest na liście najbardziej znienawidzonych przedmiotów... a pomyśleć, że bałam się, że Młoda się od smoka uzależni
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
U nas smok też jest bee.... no od wielkiego dzwonu jak nie ma możliwości przystawić cyca to na chwile moze być i cumel....ale niedługo.\
gorzej że kciuk zaczął być mniam mniam
gorzej że kciuk zaczął być mniam mniam
Podziel się: