reklama
blizniaki2000
Fanka BB :)
Kobietki poradźcie mi, chce kupic łóżeczko turystyczne, moze któraś z Was ma i po użytkowaniu moze powiedzieć czy się sprawdza czy nie?
mamabartka
...i Natalki :)
U nas też jeszcze sporo, no ale Natala to kurczak mały a poza tym jedna z najmłodszych lipcowych dzieciaczków więc... okaże się za kilka tygodni czy uda się przejeździć zimę. Ale generalnie jestem bardzo zadowolona z naszego x-landerka. Świetnie się jeździ. A jak sprawują się Wasze bryki?
kociata
Mamy lipcowe'08
A my mamy jak wiecie ten podwojny wozek w ktorym dzieciaki beda jeszcze dlugo jezdzic. Mala czasem wozimy tez w pojedynczym z gondolka - tym po starszym bracie i brat wtedy maszeruje na piechotke (ale tylko wtedy jak idziemy na spacerek razem z tata) lub tez brata ladujemy do jego wozka a siostrzyczke w chuste i tak ruszamy na plac zabaw.
Znalazlam jeszcze jeden "patent" tu na forum, gdzie jedna mama wkladala gondolke na tylne, rozlozone siedzenie wozka podwojnego dla swojego mlodszego dzieciatka, zeby mialo przytulniej. Wyprobowalismy to takze, wiec gondolka jest w uzytku tez z wozkiem podwojnym na dluzsze spacerki. Mala miesci sie w niej jeszcze, ale zimy w niej nie przejezdzi... bo jednak bedzie miala za 2 miesiace ciasno... a poza tym u nas za dluga ta zima
Znalazlam jeszcze jeden "patent" tu na forum, gdzie jedna mama wkladala gondolke na tylne, rozlozone siedzenie wozka podwojnego dla swojego mlodszego dzieciatka, zeby mialo przytulniej. Wyprobowalismy to takze, wiec gondolka jest w uzytku tez z wozkiem podwojnym na dluzsze spacerki. Mala miesci sie w niej jeszcze, ale zimy w niej nie przejezdzi... bo jednak bedzie miala za 2 miesiace ciasno... a poza tym u nas za dluga ta zima
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
U nas też jest podobnie , więc myślę że miesiąc góra dwa przesiądziemy się na spacerówkę :-) Chyba za małe te gondole robią ...
Podziel się: