reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ja dostałam od niedoszlych teściach wózek dla małych. Moje na Pampersy jumbo jak narazie nie są uczulone. Teściowa miała wózku powkładane 3 paczki pampersów, ciuszki dobre dla Gosi i zabawki. Jestem szczęśliwa, ze oni się interesują.

reklama
Cisowianka bardzo wspolczuje Ci sytuacji, ze tata dziewczynek sie nimi nie inetresuje :-( tym bardziej Cie podziwiam, bo przy 2 dzieciakow jest ciezko, a do tego samotne sobie z nimi radzenie zaslugujue na medal. Dobrze chociaz ze "tesciowie" maja glowy na karku i dosc przyzwoitosci by Ci pomoc!! Mam nadzieje ze generlanie masz wsparcie bliskich...

a ja dziś od dłuuuudiegoooo czasu wreszcie odwiedziłam sklepiki
mały ma skarpety i kremik pielęgnacyjny i żelik do kąpieli:-)
a mama zakupiła sukienkę pociążową;-)
jak szaleć to szaleć
a co może jeszcze tego lata albo gorącą jesienią wskoczę w nią:tak:OBY!!!!

renia77 zazdroszczę ci tej sukieneczki, ja w ciąży tak przytyłam że wstydzę się cokolwiec kupować, bo bym musiła iść do sklepu dla dużych pań:-)

renia ja tez dzisiaj połaziłam po sklepach- byłam w "silesii" ale jedyne co kupiłam do stanik do karmienia:-Dtaka wybredna jestem​

Renia: a jak mierzyłaś pociązowe ciuchy? Bo ja dziś od mamy dostałam fundusze z przeznaczeniem na spożytkowanie wyłącznie na siebie i byłam nawet chętna przepuścić to wszystko na ciuchy, zwłaszcza, że jest środek wyprzedaży, ale zwątpiłam, bo nie mam pojęcia jaki rozmiar bedę nosić:eek: Brzuch na pewno spadnie ale reszta może przez dłuższy czas pozostać bez zmian, o mega-biuście nie wspominając i zrezygnowałam z zakupów na razie, bo albo bym musiała kupić jakiś mega-namiot, albo optymistycznie przedciązową S-kę i potem frustrować się, że nie wchodzę:-p

coby nie przegiąć z rozmiarówką wzięłam letnią sukienkę z takich cygańskich długich i gumka na cycki:-)
uniwersalnie moje drogie panie trzeba
moj mąż zresztą się śmiał i mówi "no jak coś to masz 28 dni na zwrot towaru"

a biustonosza zapomniałam oczywiście kupić - jak nie ma karyeczki to nie ma zkupów planowanych;-)

czy produkty bambino można stosować u dzieci alergicznych??
w jakim proszku pierzecie ciuszki małych??

jak widzę na reklamie Tesco -> w promocji są pampersy Pampers 70 sztuk za 42.99 zł!!

reklama
Do góry