reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ewa-Krystyna w sumie o tym nie pomyślałam:-Dale nie mam paragonów:sorry2:może ktoś mi pójdzie na ręke:-D

Cisowianka wiem że zapewne te ciuszki potrzebujesz na już ale w Qellu (ta wysyłkowa firma nie wiem jak się pisze)jest moda dla wcześnieków i tam na bank są bo kiedyś przegladałam:tak:no i w cubusie i H&M są dość małe rozmiarówki:tak:

reklama
ja zaopatrzyłam się na razie w 1 paczkę pampersów, w razie gdyby mała była uczulona co u mnie w rodzinie już się zdarzało więc wolę nie ryzykować i nie kupować na zapas. w razie czego zawsze można dokupić i zaskoczę was, bo u mnie w miasteczku duża paka pampersów 98 szt kosztuje 49,99 :-)
może dlatego, że to nowy mały sklepik i są promocje na początek :confused:

sama byłam zaskoczona :-) i jeżeli Oliwia nie będzie uczulona, to zaopatrzę się hurtowo w kilka dużych pak i rozmiarów :-D
A jeżeli nie pampersy to inne Huggies albo libero, bo wszystkie są w tej samej cenie różnią się chyba tylko ilością sztuk w paczce... dokładnie nie pamiętam

lo, dziewczyny to ja was bardziej zaskocze, jakiś czas temu w rossmanie za Pampersy jumbo paki 98 płaciłam 43 zł :-) :-) więc kupiliśmy dwie paki:-) no i teraz te ciut mniejsze 78 - wyszły jeszcze taniej:-) więc następne dwie paki leżą w domu:-) i na razie starczy bo mała nie zdąży wszystkich zapaskudzić

A my w koncu kupilismy wozek. Maz nie moze sie nim nacieszyc( syn i ja tez). Pomalowal sypialnie.

Załączniki

• IMG_2727 (Small).jpg
    IMG_2727 (Small).jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_2729 (Small).jpg
    IMG_2729 (Small).jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_2728 (Small).jpg
    IMG_2728 (Small).jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Dorka świetne zakupy:-):-):-) widzę, że już osiągnęłaś stan pełnej gotowości na przyjęcie Córeczki;-);-)
moje łóżeczko stoi w garażu - na szczęście pomalowane i wywietrzone - tylko trzeba je złożyć, ale do tego zagnam Męża w ten weekend, niech sobie chłopak poszaleje ze śrubokrętem:-D:-D

Do góry