reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

kicrym dzieki ze mi przypomnialas o tych pojemniczkach.Dostalam je od kolezanki juz pare miesiecy temu i calkowicie o nich zapomnialam,a tez trzeba wysterylizowac.;-)

reklama
mowilam mojej mamie o tej fridzie i ona stwierdziłam ze po co mi to jak mam ta gruszke a poza tym mam za rogiem apteke:sorry2: chyba ma racje ze juz przesadzam z tymi zakupami, zachowuje sie jakby nagle po moim porodzie wszytkie sklepy mialy zniknac przynajmniej w promieniu 300 km od mojego osiedla :sorry2:a ja nie dosc ze przez kladke do reala ( a tam smyk, chicco i 5.10.15) to 10 min od ogromnego sklepu dzieciecego:baffled: no ale to chyba to wizcie gniazda- tak przynajmniej sie tłumacze:-D

kicrym pewnie,skoro masz juz gruszke, wyprobuj jej w koncu moze Ci super posluzyc, i bedziesz z niej zadowolona, a do apteki po fride w razie czego zawsze mozna sie przejsc ;-)
co do szalu z zakupami i co do zachowania jakby wszystkie skepu po narodzinach dzieciaczkow mialy zniknac z powierzchni ziemi -hmm... mysle ze wszystkie borykamy sie z tym problemem :-) ja tez wszystko na raz kupuje, a za chwile pukam sie w czolo-mowiac do siebie ze zawsze mozna bedzie po cos wyskoczyc, w koncu teraz mamy wszystko pod nosem:-)

no niby tak z tymi zakupkami mozemy odpuscic troszke i zaufac naszym polowicom:-):-) bo moga przeciez nas wyreczyc i nawet jesli my same nie bedziemy w stanie wyjsc to zawsze mamy zastepstwo

Kicrym, ja również uważam, że skoro masz już tę gruszkę to ją wypróbuj, a jeśli nie zda egzaminu to kupisz ten aspirator:laugh2: na pocieszenie napiszę Ci, że moje znajome Mamuśki strasznie zachwalają gruszkę i odradzają mi kupienie czegoś podobnego:laugh2: tak więc ja jestem zdecydowana na gruszkę:-D w kwestii zakupienia biustonosza to na razie nie planuję, gdyż Znajoma kupiła sobie dwa i prawie wcale ich nie używała bo było jej w tym niewygodnie i ma mi dać - jeśli będą dobre to super:-D a jak nie to wtedy będę zmuszona kupić:sorry2:

Mam do was pytanie odnosnie biustonoszow do karmienia-
jako, iz w tym temacie sie zupelnie nie orientuje,
a wszystkie kolezanki sa bezdzietne
(czyt. robia kariere i nie maja czasu na dzieci).
Terazmam rozmiar 75 C- czyli jaki rozmiar mam kupic? taki sam? czy wiekszy? ile wiekszy? 75D? 80 D?

Pomozcie:sorry2:

Dziewczyny, a propos fridy, to na początku miałam zwykła gruszkę, a potem kupiłam Fridę - zdecydowanie polecam. Ale spokojnie, przecież dziecko nie urodzi się z katarkiem ;-):-D

beaa odnośnie tych biustonoszy to akurat ma ten sam romiar i powiem ze nie wiem jak zmieni sie moj biust przez te najblizsze 2 miesiace
Pani w sklepie z biustonoszami doradzila abym sie wstrzymala do 2 tyg przed porodem z zakupem - wiec serio to wlasnie tak zamierzam zrobic a poki co nosze triumpha dla kobiet ciezarnych bo sa super i tu wiele dziewczyn pozytywnie sie o nich wypowiada

reklama
Kasia - popieram Twoja wypowiedz :-) Ja mialam gruszke i na tym sie skonczylo bo jej nawet nie uzylam, bo Kubus jest zdrowy:-) Katarki jakie miewal nie byly takie, ktore trzebaby bylo gruszka sciagac bo to tylko troszke wody i koniec. Takich zdrowych dzieci kazdej z Was zycze i nie nastawiajcie sie, ze bedzie inaczej;-)

A co do biustonoszy to ja uzywam tylko triumpha i sa super i moge kupic spokojnie nie przymierzajac bo rozmiar zawsze jest oki. Zamowilam sobie jeszcze jeden (bo mam kilka po Kubusiu jeszcze ale tymczasowo za male:-D) wiekszy o jeden rozmiar i mam nadzieje, ze bedzie dobry:baffled: Po porodzie Kuby to moje cycki byly z trzy rozmiary wieksze:baffled: teraz to chyba juz nie mozliwe bo teraz mam 80DD a zamowilam 85E:szok: hi, hi, hi... masakra!!!:laugh2:

Do góry