smutno Nieistotna, dlatego J ma pelno kopii porobionych a nie dalej niz w piatek jednym ruchem reki wyczyscil wszystko cos mu sie omsknela i tez wlasnie odzyskiwal, tylko nie wiem jak to jest jak hdd uszkodzony wszystko zalezy w jakim stopniu itepe, no a jesli chodzi o odzyskiwanie danych w serwisach to nie wiem czy to bedzie takie tanie, chyba ze znasz jakiegos domoroslego informatyka co ci po znajomowsci zrobi w firmie on track, z ktorym wspolpacuje moja stara firma np. juz sama wycena kosztowala kupe kasy...popytam wiec dzisiaj starego jak wroci i napisze wieczorem co mozna zrobic
reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Widze ze tu kazdy ma zaległosci w zdjęciach to era cyfrówek na kliszach to sie szybko kiedys niosło do fotografa
Ja wszystkie zdjęcia wrzucam na Picase, więc jak padnie to wszystkie mam na serwerze ;-P
Nieistotna, może tak jak Dita mówi, spróbuj odzyskać nie z dysku, a z karty do aparatu - może być łatwiej (tj zrobisz to spoko w domu, dysk jak padł to możesz w domu nie dać rady), a my też kiedyś odzyskiwaliśmy i się odzyskiwały jakieś makabryczne ilości...
Nieistotna, może tak jak Dita mówi, spróbuj odzyskać nie z dysku, a z karty do aparatu - może być łatwiej (tj zrobisz to spoko w domu, dysk jak padł to możesz w domu nie dać rady), a my też kiedyś odzyskiwaliśmy i się odzyskiwały jakieś makabryczne ilości...
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Kasia a jak odzyskiwaliscie te dane z karty? popodpowiadaj
moja karta byla wiele razy formatowana wiec chyba nic z tego?
dysk poszedl na reklamacje, odesla mi nowy, i mowia ze nie odzyskuja danych, wiec sproboje wyprosic by oddali mi ten uszkodzony, uszkodzenie jest powazne bo nawet nie widac bylo dysku w biosie a normalnie nawet uszkodzony dysk widac w biosie
dobrze tylko ze mam wszystko na biezaco na papierze wywolane jak na maniaczke przystalo mam juz chyba 5 pelnych albumow samych fotek Filipa
moja karta byla wiele razy formatowana wiec chyba nic z tego?
dysk poszedl na reklamacje, odesla mi nowy, i mowia ze nie odzyskuja danych, wiec sproboje wyprosic by oddali mi ten uszkodzony, uszkodzenie jest powazne bo nawet nie widac bylo dysku w biosie a normalnie nawet uszkodzony dysk widac w biosie
dobrze tylko ze mam wszystko na biezaco na papierze wywolane jak na maniaczke przystalo mam juz chyba 5 pelnych albumow samych fotek Filipa
Nieistotna, odzyskiwalismy jakimś programem z netu. Ogólnie chcieliśmy wypróbować jak takie programy działają, a to było dobrych kilka lat temu, więc nie wiem co to był za program, na pewno jakiś freeware. Karta była formatowana, kasowane foty w kółko, a odzyskało się tyle, że zapełniło nam cały twardziel i jeszcze by zapisał więcej jakby było miejsce, więc byliśmy w szoku.
reklama
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
dajecie mi nadzieje
mam nadzieje ze nie plonna hehe
dziekuje
jak odzyskam kompa bede dzialac
mam nadzieje ze nie plonna hehe
dziekuje
jak odzyskam kompa bede dzialac