reklama
kamila1983
Fanka BB :)
No własnie Dita ja mam zdjecia tylko z pierwszego miesiac uwaga Filipa mam kupe zaległosci i musze to ruszyc wkoncu
..aenye
Mama grudniowa'06
kamila, Dita, u mnie to samo! ostatnio wywolywalam jak Fiol mial niecale 3 mies
dlatego my,jak tylko nam troche wiecej kasy wpadnie, kupujemy porzadna drukare do zdjec (taka: http://allegro.pl/item564644724_epson_px700w_druk_kop_skan_wifi_siec_wwa_sklep.html)i sami bedziemy wywolywac, na biezaco.
ja nawet ze slubu zdjec nie mam :-(
dlatego my,jak tylko nam troche wiecej kasy wpadnie, kupujemy porzadna drukare do zdjec (taka: http://allegro.pl/item564644724_epson_px700w_druk_kop_skan_wifi_siec_wwa_sklep.html)i sami bedziemy wywolywac, na biezaco.
ja nawet ze slubu zdjec nie mam :-(
Mi się nie otwiera ta strona
Mój szef ma drukarkę do zdjęć, ale że nie robi tego hurtowo, to papier kosztuje tyle,że w ogóle nie opłaca się drukować samemu.
W sumie to u mnie największy problem to wziąć się za te zdjęcia. A tu leń nie pozwala;-)
Mój szef ma drukarkę do zdjęć, ale że nie robi tego hurtowo, to papier kosztuje tyle,że w ogóle nie opłaca się drukować samemu.
W sumie to u mnie największy problem to wziąć się za te zdjęcia. A tu leń nie pozwala;-)
Nieistotna
Grudniowa Mama'06 Terminator
Hejo ja na chwile
Kamila ja wywoluje u kolesia z allegro, super jakosc i smieszna cena, foto wysylam na jego serwer bezposrednio z swojego kompa i potem listonoszka przynosi mi pod drzwi, cena tak dobra ze nawet jak doliczy sie przesylke to i tak taniej wychodzi niz w fotojockerze czy rossmanie (oczywiscie przy wiekszej ilosci) gosciu ma do wyboru klasyczne i te endura boskiej jakosci mat
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
no i chcialam sie pochwalic swoja glupota
zmienilam kompa na nowy z nagrywarka i zwlekalam z wypaleniem zdjec a teraz dysk mi pad i miliony zdjec przepadly, moze zabrzmi to smiesznie ale nie moge sie pozbierac.. poltora roku zdjec zniklo, pierwsze 10mc mam tylko wypalone
az wylam ze zlosci
nie wiem jak sie pocieszysc bo zdjecia to byla moja fiksacja, a teraz wszystkie piekne sesje znikly, pamiatki z wroclawia, istebnej, swinoujscia z poznania,, wsio zniklo
Kamila ja wywoluje u kolesia z allegro, super jakosc i smieszna cena, foto wysylam na jego serwer bezposrednio z swojego kompa i potem listonoszka przynosi mi pod drzwi, cena tak dobra ze nawet jak doliczy sie przesylke to i tak taniej wychodzi niz w fotojockerze czy rossmanie (oczywiscie przy wiekszej ilosci) gosciu ma do wyboru klasyczne i te endura boskiej jakosci mat
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
no i chcialam sie pochwalic swoja glupota
zmienilam kompa na nowy z nagrywarka i zwlekalam z wypaleniem zdjec a teraz dysk mi pad i miliony zdjec przepadly, moze zabrzmi to smiesznie ale nie moge sie pozbierac.. poltora roku zdjec zniklo, pierwsze 10mc mam tylko wypalone
az wylam ze zlosci
nie wiem jak sie pocieszysc bo zdjecia to byla moja fiksacja, a teraz wszystkie piekne sesje znikly, pamiatki z wroclawia, istebnej, swinoujscia z poznania,, wsio zniklo
kamila1983
Fanka BB :)
Nieistotna :-( smutno bardzo wiem co czujesz tez tak kiedys miałam a nie mozna jakos odzyskac danych??
A sprobuje zamowic przez allegro zobaczymy jakosc
A sprobuje zamowic przez allegro zobaczymy jakosc
sugarspunsister
matka polka superstar
nieistotna spokojnie
zdjecia da sie odzyskac
najpierw sprobuj programem get data back jak komp Ci chodzi
jesli nie to oddaj do jakiegos serwisu komp , tam Ci to wyciagna
luzik
zdjecia da sie odzyskac
najpierw sprobuj programem get data back jak komp Ci chodzi
jesli nie to oddaj do jakiegos serwisu komp , tam Ci to wyciagna