reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Mi się nie otwiera ta strona:dry:

Mój szef ma drukarkę do zdjęć, ale że nie robi tego hurtowo, to papier kosztuje tyle,że w ogóle nie opłaca się drukować samemu.
W sumie to u mnie największy problem to wziąć się za te zdjęcia. A tu leń nie pozwala;-)

Hejo ja na chwile

Kamila ja wywoluje u kolesia z allegro, super jakosc i smieszna cena, foto wysylam na jego serwer bezposrednio z swojego kompa i potem listonoszka przynosi mi pod drzwi, cena tak dobra ze nawet jak doliczy sie przesylke to i tak taniej wychodzi niz w fotojockerze czy rossmanie (oczywiscie przy wiekszej ilosci) gosciu ma do wyboru klasyczne i te endura boskiej jakosci mat
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

no i chcialam sie pochwalic swoja glupota
zmienilam kompa na nowy z nagrywarka i zwlekalam z wypaleniem zdjec a teraz dysk mi pad i miliony zdjec przepadly, moze zabrzmi to smiesznie ale nie moge sie pozbierac.. poltora roku zdjec zniklo, pierwsze 10mc mam tylko wypalone
az wylam ze zlosci
nie wiem jak sie pocieszysc bo zdjecia to byla moja fiksacja, a teraz wszystkie piekne sesje znikly, pamiatki z wroclawia, istebnej, swinoujscia z poznania,, wsio zniklo

Nieistotna :-( smutno bardzo wiem co czujesz tez tak kiedys miałam a nie mozna jakos odzyskac danych??
A sprobuje zamowic przez allegro zobaczymy jakosc

nieistotna spokojnie
zdjecia da sie odzyskac
najpierw sprobuj programem get data back jak komp Ci chodzi
jesli nie to oddaj do jakiegos serwisu komp , tam Ci to wyciagna
luzik

reklama
A fakt, sama byłam świadkiem jak Andrzej ściągnął jakiś prostacki programik z neta i z pustej karty SD pościągał jakies 80% zdjęć które kiedyś na niej były;-)

Do góry