reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
fajne
ja myslalam nad tym gadajacym z fiszerprajsa bo mialam do wyboru na choinke w mtv
ja myslalam nad tym gadajacym z fiszerprajsa bo mialam do wyboru na choinke w mtv
ja piernicze, ale cena.... Toż zwykłe prawdziwe odkurzacze da sie kupić połowę taniej;-)
Jezu, z tymi zabawkami to nie mają za grosz oporów, czemu to-to takie drogie??? Bo musi mieć podpis pod atestem?
Kupowaliśmy krzesło dla Ali - kupiliśmy za 149 zł, natomiast pan przez dobre 15 minut wciskał nam krzesło za 600, argumenty oparły isę nawet o kwestię promieniowania z plastikowych elementów;-)
A tak w ogóle to dla Nat mam pewny prezent: Lalka BABY BORN 12 funkcji 4 KOL.+super PREZENTY (479334189) - Aukcje internetowe Allegro
Nat dorwała taką lalkę gdzieś u mojej koleżanki, była nią zachwycona, ;-)
Większy problem mam z Alą
sugar - tylko pozazdrościć takich akcji, ech, ak była w Orbisie pierwszy rok, to jeszcze była organizowana choinka dla najmłodszych i paczki za właśnie ok 100, potem nagle z tego zrezygnowali, a to naprawdę wielka frajda dla dziecka no i motywacja dla pracownika... Nawet paczki na dzień kobiet były i talony na święta.... Teraz większość firm ma w du pie pracownika grunt to wykorzystać i kopnąć, i przyjać następnego....
Ja na swoja firmę póki co nie narzekam, oczywiście żadnego socjalu tu nie ma ale przynajmniej normalny czas pracy i atmosfera, no ale łezka się w oku kręci jak wspominam imprezy na które ja chodziłam jako dziecko pracownika....ech....
Ale się rozpisałam - w każdym razie pisz co dzieciakom powybierałaś no i jak impreza. A kiedy to w ogóle?
Jezu, z tymi zabawkami to nie mają za grosz oporów, czemu to-to takie drogie??? Bo musi mieć podpis pod atestem?
Kupowaliśmy krzesło dla Ali - kupiliśmy za 149 zł, natomiast pan przez dobre 15 minut wciskał nam krzesło za 600, argumenty oparły isę nawet o kwestię promieniowania z plastikowych elementów;-)
A tak w ogóle to dla Nat mam pewny prezent: Lalka BABY BORN 12 funkcji 4 KOL.+super PREZENTY (479334189) - Aukcje internetowe Allegro
Nat dorwała taką lalkę gdzieś u mojej koleżanki, była nią zachwycona, ;-)
Większy problem mam z Alą
sugar - tylko pozazdrościć takich akcji, ech, ak była w Orbisie pierwszy rok, to jeszcze była organizowana choinka dla najmłodszych i paczki za właśnie ok 100, potem nagle z tego zrezygnowali, a to naprawdę wielka frajda dla dziecka no i motywacja dla pracownika... Nawet paczki na dzień kobiet były i talony na święta.... Teraz większość firm ma w du pie pracownika grunt to wykorzystać i kopnąć, i przyjać następnego....
Ja na swoja firmę póki co nie narzekam, oczywiście żadnego socjalu tu nie ma ale przynajmniej normalny czas pracy i atmosfera, no ale łezka się w oku kręci jak wspominam imprezy na które ja chodziłam jako dziecko pracownika....ech....
Ale się rozpisałam - w każdym razie pisz co dzieciakom powybierałaś no i jak impreza. A kiedy to w ogóle?
..aenye
Mama grudniowa'06
dita, o tym samym pomyslalam, jak zobaczylam ten odkurzacz ale moj syn ma taka radoche, jak widzi, jak odkurzam, zmienia mi szczotki, zmniejsza i zwieksza moc, zwija kabel i pomaga mi go skladac i rozkladac ;-) i ma taki chinski szajs, co sie juz rozpadl na czesci i regularnie jezdzi mi tym po scianach itp. a ten wyglada tak porzadnie, ze mam nadzieje, ze i Masio, ktory pewnie za jakis czas tez wpadnie w fascynacje odkurzaczem, sie nim pobawi.
lalka EKSTRA, Amelka ma taka i do dzisiaj dziala bez zmiany baterii! Fiol tez sie nia bawi czasem
a Ali moze jakies radyjko juz? najlepiej niech napisze list do Mikolaja!
atol, wlasnie tak myslalam, kto go gdzies wklejal
sugar, jak dla mnie ten odkurzacz musi wygladac jak prawdziwy ;-) to samo z zabawkowym telefonem, laptopem itp. w tym caly urok ;-)
lalka EKSTRA, Amelka ma taka i do dzisiaj dziala bez zmiany baterii! Fiol tez sie nia bawi czasem
a Ali moze jakies radyjko juz? najlepiej niech napisze list do Mikolaja!
atol, wlasnie tak myslalam, kto go gdzies wklejal
sugar, jak dla mnie ten odkurzacz musi wygladac jak prawdziwy ;-) to samo z zabawkowym telefonem, laptopem itp. w tym caly urok ;-)
kamila1983
Fanka BB :)
Czy któras z was miała albo widziała cos takiego? Które lepsze- fajniejsze??
OCEAN DZWIĘKÓW od LITTLE TIKES + gratis! (482595288) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (479862015) - Aukcje internetowe Allegro
OCEAN DZWIĘKÓW od LITTLE TIKES + gratis! (482595288) - Aukcje internetowe Allegro
LITTLE TIKES 1621 MUZYCZNY OGRODEK ZABAW 5w1 CENA! (479862015) - Aukcje internetowe Allegro
sugarspunsister
matka polka superstar
kamila ja mialam ten ocean dzwiekow
jest beznadziejny
oddalam go znajomym
nie kupuj bo to totalny szajs i do tego wkurzajace dzwieki wydaje
ja mialam mate taj mahal z firmy BAWI
bardzo fajna, duza, mila mata. wykonana swietnie i po prostu przesliczna
tutaj mozna kupic http://www.dadum.pl/go/_category/?idc=%2245_23%22&sess_id=6f9b2922757236fd0624bf6fb679b3f8
mozna tez kupic na allegro
wpisz bawi badz boikido
jest beznadziejny
oddalam go znajomym
nie kupuj bo to totalny szajs i do tego wkurzajace dzwieki wydaje
ja mialam mate taj mahal z firmy BAWI
bardzo fajna, duza, mila mata. wykonana swietnie i po prostu przesliczna
tutaj mozna kupic http://www.dadum.pl/go/_category/?idc=%2245_23%22&sess_id=6f9b2922757236fd0624bf6fb679b3f8
mozna tez kupic na allegro
wpisz bawi badz boikido
Ostatnia edycja:
reklama
kamila1983
Fanka BB :)
Suger fajna strona :-) dzieki ale mamte mamy chciałam cos innego ale jak to badziew to juz mam pustke w głowie znowu :-(
Jakies propozycje ktos ma
Jakies propozycje ktos ma