reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

sugar z opisu wychodzi ze odkurza, bo wciaga te styropianowe kulki, ja tam chyba dam bez kulek, bo moa Helena to wszystko zjada:baffled:

reklama
ja piernicze, ale cena.... Toż zwykłe prawdziwe odkurzacze da sie kupić połowę taniej;-)

Jezu, z tymi zabawkami to nie mają za grosz oporów, czemu to-to takie drogie??? Bo musi mieć podpis pod atestem?
Kupowaliśmy krzesło dla Ali - kupiliśmy za 149 zł, natomiast pan przez dobre 15 minut wciskał nam krzesło za 600, argumenty oparły isę nawet o kwestię promieniowania z plastikowych elementów;-)

A tak w ogóle to dla Nat mam pewny prezent: Lalka BABY BORN 12 funkcji 4 KOL.+super PREZENTY (479334189) - Aukcje internetowe Allegro
Nat dorwała taką lalkę gdzieś u mojej koleżanki, była nią zachwycona, ;-)

Większy problem mam z Alą

sugar
- tylko pozazdrościć takich akcji, ech, ak była w Orbisie pierwszy rok, to jeszcze była organizowana choinka dla najmłodszych i paczki za właśnie ok 100, potem nagle z tego zrezygnowali, a to naprawdę wielka frajda dla dziecka no i motywacja dla pracownika... Nawet paczki na dzień kobiet były i talony na święta.... Teraz większość firm ma w du pie pracownika grunt to wykorzystać i kopnąć, i przyjać następnego....
Ja na swoja firmę póki co nie narzekam, oczywiście żadnego socjalu tu nie ma ale przynajmniej normalny czas pracy i atmosfera, no ale łezka się w oku kręci jak wspominam imprezy na które ja chodziłam jako dziecko pracownika....ech....:sorry2:

Ale się rozpisałam - w każdym razie pisz co dzieciakom powybierałaś no i jak impreza. A kiedy to w ogóle?

dita:-D

no ceny jak z kosmosu, ale co tam:rofl2:

moja kolezanka kupowala ostatnio materac dla dziecka i tez facet zaczal wciskac jakis kosmicznie drogi, bo "masuje" podczas snu i takie tam:-D:-D

dita, o tym samym pomyslalam, jak zobaczylam ten odkurzacz :-D ale moj syn ma taka radoche, jak widzi, jak odkurzam, zmienia mi szczotki, zmniejsza i zwieksza moc, zwija kabel i pomaga mi go skladac i rozkladac ;-) i ma taki chinski szajs, co sie juz rozpadl na czesci i regularnie jezdzi mi tym po scianach itp. a ten wyglada tak porzadnie, ze mam nadzieje, ze i Masio, ktory pewnie za jakis czas tez wpadnie w fascynacje odkurzaczem, sie nim pobawi.

lalka EKSTRA, Amelka ma taka i do dzisiaj dziala bez zmiany baterii! Fiol tez sie nia bawi czasem :-D

a Ali moze jakies radyjko juz? najlepiej niech napisze list do Mikolaja!

atol
, wlasnie tak myslalam, kto go gdzies wklejal :-D

sugar
, jak dla mnie ten odkurzacz musi wygladac jak prawdziwy ;-) to samo z zabawkowym telefonem, laptopem itp. w tym caly urok ;-)

Ostatnia edycja:
ja mialam to drugie, wlasciwie caly czas mam tylko juz schowane

i hanka i Helena sie tym bawily, ale powiem szczerze ze juz jak pewnie siedzialy, to wtedy graly sobie na tych klawiszkach, wczesniej nie bardzo

reklama
Do góry