reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Mamy chlopcow co kupujecie swoim synkom na urodziny swieta itp???
bo ja jakos nie mam ciekawych pomyslow... :-(
co w tym wieku moze pobudzac i rozwijac?

Ostatnia edycja:
Kicia, zależy bardzo co twój lubi - mój jest jak Mańka Nonkowa - energizer - to dostanie trampolinę do skakania, poza tym lubi robić "łama łama" to dostanie rozkręcany samochodzik, który polecała Roni i kupuje tez taki Nieistotna.
Jak jest spokojny to zawsze dobrym prezentem jest książeczka albo jakieś puzzle czy klocki np. Duplo. U mnie przynajmniej ma też etap fascynacji takimi rzeczami. :happy:

ps ja mam tez ten samochodzik dla niego :-D w hurtowni byl :-D

w sumie moj dostanie od wsich (zliczylam :-D) ):
to autko, ciastoline bezfirmowa, kolorowanki, drewniana ukladanke, taki pociag drewniany z klockami, gre bystry maluch i memo, tablice magnetyczna do postawienia lub powieszenia, mala paczke klockow mega-blocks, bo pogubil, no i teletubisia Big Hug. na nic wiecej nie mam pomyslu.

no i wspolnie od nas dostana stolik z dwoma krzeselkami z ikei, moze nowe kapcie ;-) no ale to nie pod choinke, nie bede sie wyglupiac z kartonami ;-)
nie, jak cos mi przyjdzie do glowy, to dostanie na dzien dziecka czy cos, troche to glupie, ze tyle prezentow naraz... chyba zrobie jak w zeszlym roku, pochowam i co jakis czas cos mu dam..

atol fartuszki za 19,90 są
dla chłopców w żabki a dla dziewczynek z hello kitty czy jak to się pisze

oczywiście mój wypad do h&m skonczył się jeszcze ze spodniami, buto-skarpetami, plecakiem z myszką miki i rękawiczkami dla mnie;-) splajtuje chyba:rofl2:

u nas będzie autko do skręcania:-p, garaż z autami i kącik majsterkowicza, rower bez pedałów(taki do nauki równowagi) to na pewno dalej chyba jeszcze moon sand, gra którą Pati tu pokazywała i klocki drewniane z jednej str. literki a drugiej cyferki, kolory itd a co jeszcze do tego wyjdzie w praniu bo to dla całej rodziny lista:sorry2:

reklama
Do góry