reklama
U mnie ma klocki drewniane, ale jak dla mnie są straszne, rzuca nimi po szybach, po parkiecie, ogólnie koszmar i dużo za wcześnie. Za to bardzo polecam klocki piankowe - kształt ten sam a ciche i kolorowe. Dla mnie odkrycie niesamowite. :-)
A to czemu?
Bo przyjaciołom daję, a nie sprzedaję:-)
..aenye
Mama grudniowa'06
ja tez juz mam niezly sklep. niedziwne, skoro dziadkowie maja hurtownie zabawek, hehehe. ale staram sie ich temperowac w zapedach i w sumie to ostatnio naprawde niewiele mamy nowosci.
najgorsza ostatnio ja jestem, bo co nie pojde do hurtowni, to am ochote cos wyniesc ;-) normalnie niesamowite.
myslimy nad pierwszym laptopem dla dzieci, takim plastikowym zwyklakiem, zeby moze liczyl od 1-10 itp. no nie wiem, czy zakuma.. ale w sumie tyle roznych modeli, ze da sie wybrac.
Filip ostatnio ma etap dopasowywania, uwielbia nagle garnuszek na klocuszek, wszelkie puzzle drewniane, ukladanki. troche pozno ;-) ale wszystko w 10 sek ulozy i chcialby jeszcze. sa moze jakies bardziej skomplikowane zabawki tego typu? znacie cos?
bosz, tyle tego, ze czlowiek sie gubi po prostu.. a wszystko kolorowe, fajne i chce sie miec ;-)
najgorsza ostatnio ja jestem, bo co nie pojde do hurtowni, to am ochote cos wyniesc ;-) normalnie niesamowite.
myslimy nad pierwszym laptopem dla dzieci, takim plastikowym zwyklakiem, zeby moze liczyl od 1-10 itp. no nie wiem, czy zakuma.. ale w sumie tyle roznych modeli, ze da sie wybrac.
Filip ostatnio ma etap dopasowywania, uwielbia nagle garnuszek na klocuszek, wszelkie puzzle drewniane, ukladanki. troche pozno ;-) ale wszystko w 10 sek ulozy i chcialby jeszcze. sa moze jakies bardziej skomplikowane zabawki tego typu? znacie cos?
bosz, tyle tego, ze czlowiek sie gubi po prostu.. a wszystko kolorowe, fajne i chce sie miec ;-)
reklama
Roni21
Spider's Web
nie wiem czy Filipkowi by sie podobalo, ale u nas jest na to szal
mamy ze smyka taki samochod i samolot, ktory mozna rozkrecac i skladac, w zestawie ma wkretarke, srubokret itp gadzety
od roku sie tym zajmuje tak mu sie podoba, wiecznie ze srubkami lazi
mamy ze smyka taki samochod i samolot, ktory mozna rozkrecac i skladac, w zestawie ma wkretarke, srubokret itp gadzety
od roku sie tym zajmuje tak mu sie podoba, wiecznie ze srubkami lazi