reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Kasu superfajne pomysły:tak:

a ten glut się robi z mąki ziemiaczanej czy kukurydzianej???

Ja NIC nie kupuję dziewczynom, bo otworzę sklep z zabawkami niedługo.
U nas się jeszcze po Asi zachowały zabawki:-D

U mnie ma klocki drewniane, ale jak dla mnie są straszne, rzuca nimi po szybach, po parkiecie, ogólnie koszmar i dużo za wcześnie. Za to bardzo polecam klocki piankowe - kształt ten sam a ciche :tak: i kolorowe. Dla mnie odkrycie niesamowite. :-)

ja tez juz mam niezly sklep. niedziwne, skoro dziadkowie maja hurtownie zabawek, hehehe. ale staram sie ich temperowac w zapedach i w sumie to ostatnio naprawde niewiele mamy nowosci.
najgorsza ostatnio ja jestem, bo co nie pojde do hurtowni, to am ochote cos wyniesc ;-) normalnie niesamowite.
myslimy nad pierwszym laptopem dla dzieci, takim plastikowym zwyklakiem, zeby moze liczyl od 1-10 itp. no nie wiem, czy zakuma.. ale w sumie tyle roznych modeli, ze da sie wybrac.

Filip ostatnio ma etap dopasowywania, uwielbia nagle garnuszek na klocuszek, wszelkie puzzle drewniane, ukladanki. troche pozno ;-) ale wszystko w 10 sek ulozy i chcialby jeszcze. sa moze jakies bardziej skomplikowane zabawki tego typu? znacie cos?

bosz, tyle tego, ze czlowiek sie gubi po prostu.. a wszystko kolorowe, fajne i chce sie miec ;-)

reklama
nie wiem czy Filipkowi by sie podobalo, ale u nas jest na to szal
mamy ze smyka taki samochod i samolot, ktory mozna rozkrecac i skladac, w zestawie ma wkretarke, srubokret itp gadzety
od roku sie tym zajmuje tak mu sie podoba, wiecznie ze srubkami lazi

Do góry