reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Sugar ale te foteliki ze stolikiem? 69, duzo.
Kamila ja niestety mialam pozyczone, nie poratuje cie. Szukaj moze w lumpach. Nieistotna kiedys podala taki namiar na lumpa on-line. Kolashop sie nazywa. Czasem fajne ciuszki dla malutkich, moze jakis sie znajdzie niedrogi . Ja kupowalam z tego i wiem, ze sa pewni. To co w opisie to w realu, przysylaja szybko.

jakies pomysly na prezenty urodzinowe i swiateczne?

i jak robicie dwa prezenty, oddzielnie na urodziny, oddzielnie na swieta czy jeden?

Hehe Atol wlasnie o tym myslalam:)
U nas w tym roku urodzinki wczesniej robimy bo dziadkowie od 1-8.12 sa u nas wiec problem sam sie rozwiazal.

my robimy urodzinkowab imprezke chyba 20, w dzien urodzin
jeszcze nie wiem jak z prezentami bo z kasa kruchutko wiec pewnie bedzie jeden pozadny, ale co to nie wiem
Jasiek jest raczej mechanik, wiec pewnie jakis zestaw majsterkowicza albo cos takiego

My robimy prezenty osobno, na urodzinki Brunia rodzice Daniela przylatuja i zabierzemy Brunia gdzies zeby mial frajde np do Junle fun gdzie moze biegac wspinac sie, bawic w kulkach i zjezdzac do woli:-) plus dostanie siakas zabawke, a na swieta nowe wyrko planujemy i zakupy w 'boxing day' bo sa mega promocje:happy:

ja tez juz od miesiaca kombinuje! nie mam pojecia co do prezentow. myslalam o jakims torze samochodowym, ale czy Fiol nie za maly?
i na pewno jais zestaw ciastoliny, tylko nieoryginalnej, bo bez sensu ;-) za dwie dyszki kupie 10 kolorow i 15 foremek :-p
moze wlasnie cistolina na urodzinki, a na swieta ten porzadny tor czy inny gadzet.

a dla masia cos proponujecie? chyba nowy bujaczek zakupie, bo z tego wyrosl, a przyda mi sie dla niego jakies krzeselko, chocby do karmienia na razie.. ale chcialam mu cos kupic z zabawek, cos, czego Fiolek nie mial. moze cos na biegunach? hustawka? tylko wolalabym cos malego, bo juz mam przeladowany pokoj..

a urodzinki robimy tradycyjnie, w urodzinki :-)

reklama
No u nas juz juz niedlugo nas czeka urodzinowa impreza a my w lesie.
Ja sie zastanawiam nad tablica taka z IKEI. Chyba Kate taka ma.
Nad koniem na biegunach, ale to chyba dla Julki bardziej.
I namawiam mojego zdolnego meza nad zrobieniem takiego prawdziwego domku dla lalek. Mega duzego, drewnianego. Nie taka tandete z Chin. No, ale wszystko wyjdzie w praniu.

Do góry