reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Patrycja z 3 tec jest wszystko ok ale spacerówka to kubełek
jak Ci to nie przeszkadza to ja innych wad nie widze

Sugar gratuluje wózka

czarna no i dobrze, że sama wybrała nie będziesz się zadręczała, że może inny by sie jej lepiej podobał:tak:

hehe, ja tez tak rozwiazuje swoje dylematy ;-) jak nie moge sie zdecydowac, co mu ubrac, co dac jesc itp to wyciagam kilka naraz i sam wybiera :-D w sklepie, jak cos wybieramy, to tez :-D
i niema problema ;-)

sa_raa
- no nie wiem, co z tym kubelkiem, musialabym sama, 'naocznie' sczekautowac. ale w sumie nie podoba mi sie w ogole kolor.. nie moglabym dziecka wozic w czarnej gondoli. spacerowka jak cie moge, ale gondola? jeszcze latem, w upal?? niewyobrazalne :tak:
ale podoba mi sie moczno, szczegolnie cena ;-)
ale i tak mura rulez :-( czemu to takie drogie dziadostwo, heh!!! jakbym tak pyknela pare dyszek w jakims radiozecie czy w lotku.. hehe ;-)

pati mi się wydaje, że od tych TEC wszystkie gondole pasują do wszystkich modelów oprócz chyba 6 TEC (bo on bez gongoli chyba za to spacerówka rególowana do leżenia i nie kubełek w tym modelu)
a widziałam inne kolory na innej aukcji

jak będziesz zainteresowana to sie moge więcej dowiedziec

ale mnie jak cos tylko model 2008 interere, bo te wczesniejsze z tym 'nosidlem' zamiast gondoli w ogole mi sie nie widza.
a to chyba juz inny model, inne mocowanie, wsio, wiec chyba nie bedzie pasowac..
ale rewelacja, bo sie sklada jak britax, czyt. mega malutko miejsca zajmuje w bagazniku.. to jego najwiekszy plus, bo dwa wozki wozic w aucie.. kiepscizna!

reklama
he, mnie sie wydaje, ze to sie nie przyda ;-) prawie nigdy sama nie chodze na spacery, a wygodniejsze sa na pewno te pojedyncze :-) zreszta co ja o kupnie wozka rozmawiam, skoro na razie nie planuje :-) nie mamy hajcu na taki zbytek, jak trzeci wozek, bo przeciez mamy implasta po Filipie.

Do góry