reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

ja uznaje tylko solidne metalowe rowerki
zadnych barierek, daszkow, plastikow, pierdolek im mniej elementow do psucia sie i rozwalania tym lepiej
i chyba pykne mu jakiegos Kettlera trojkolowego

a ten rowerek co ma Piotrus to w niemczech podstawa ino ze tam szal na drewniane

reklama
Jukka taki kupilismy chrzesniakowi M na roczek (2 miesiace starszy od naszych) i teraz jak Laura siada na niego i zakuma naciska pedał i hejaaaaaaaa. Ale wtedy zdziwienie. Tylko sie troszku zawiodłam myślałam że bedzie większy:zawstydzona/y::-:)-:)-(

sa_raa - tak dopiero spojrzalam! ale fajowy ten wozek ABC design 3tec!! strasznie mi sie widzi.. tylko kolorki kijowe, ew. gold.. Boze, jak ja marze o nowym wozku......! zeslij mi jakas wygrana w totka, plizzzz.. :-D
a co ty o nim myslisz, sa_raa? fajna waga i palak, i raczka do trzymania. no i niezly kosz. i ladny daszek, i cena nawet nie poraza.. tylko te piankowe kolka, hmm. ale w sumie teraz mam takie w britaxie i nie ma problema :-)

my tez myslimy nad rowerkiem trojkolowym na zajaczka :-) ale pewnie cos z hurtowni od nas wezmiemy. za to na pewno z takimi jakimis 'barierkami' dookola siedzonka, zeby nie zlecial mi w bok przy jakims wertepie.
jak cos, bedziemy niedlugo wystawiac takie rowerki i na palak, i na akumulatorki tez rozne rzeczy mamy, dam znac :-)

Jukka my pozostawiliśmy wybór małej. Tzn załadowałam monitor fotkami rowerów i sama wybrała sobie model. I padło na Konika Pony:-D:-D:-D błękitnego
Już zamówiłam bo M zaczął krecić nosem że znów bede szukać na ostatnia chwile i kicha bedzie:cool2: (coz i tu ma racje)

Czarna -to super ze mala sobie sama wybrala.Ja mojej tez pokazywalam na komputerze rozne rowerki ale ona na wszystkie pokazywala i mowila "ta"

reklama
Do góry