reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
popieram :-) czasem lepiej byc madrzejszym i krwi sobie nie psuc.. po co. jak ci sie podoba to git i tylko sie cieszyc, o babie zapomniec.
ja teraz zawsze oceniam, czy sie oplaca reklamowac (szarpac nerwy sobie, bo ja sie przejmuje strasznie), czy olac. jak tanie to olewam i uzytkuje, ile sie da ii najwyzej wyrzucam...
ofcoz nie tyczy sie to kici i wozka ;-) , tak ogolnie mowie :-)

kiedys sie tyle nerwow najadlam jedna reklamacja, ze do dzisiaj w najgorszych koszmarach wraca. i ogromnie zle wplynelo to na moje poczucie pewnosci siebie - taka glupia kutwa byla.. :baffled: mimo, ze nie dalam za wygrana i w koncu stanelo na moim, to co sie naszarpalam i naryczalam, to moje, niestety.

KICIA ten żółty jest bardziej zielonkawy:rofl2:
a tego z czerwonym ja bym dla chłopca nie kupiła osobiście

wczoraj sobie byliśmy w Poznaniu i kilka pierdółek w ikeii kupiłam no i h&m oczywiście musiałam nawiedzi no i tak Mapet ma nowy dres (bluzka i spodnie) dresy(spodnie) czapke i te moje wypatrzone u Nieistotnej rajtuzki w paski:-D

Dostalam maila - bardzo milego hehe ze moge odeslac wozeczek :-D

wszyskie znaki na niebie i ziemi mowia ze powinnam go zostawic! :tak:

wiec ZOSTAWIAM :-)

reklama
Do góry