reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
jak dla mnie sie roznia :cool2:

co do chicco to ja tam ich tez nie lubie za bardzo
moze jedynie maja fajne krzeselka dla dzieci czy zabawki ale reszta jak dla mnie taka wloska robota i za duzo kasy

kurde no dizajn, FUNKCJONALNOSC, kolka maja amortyzatory w jane , jezdze nim juz pol roku i to wlasciwie od konca lata cala jesien i zime i nic mi sie nie rozklekotalo, nie poluzowalo etc, stelaz jest lekki jak piorko , sklada sie w 6 sekund, super material na siedzonku, do kosza napakuje tone i nic sie nie obrywa etc, rozkladana jak ta lala, gabka na raczkach wyglada jak nowa, budka fajnie i cicho sie sklada etc etc

kupicie i tak co bedziecie uwazaly ale jak na mnie a uwierzcie jestem pedantka mega to ten wozek jest mega kozaaacki i ma rewelacyjna jak na swoje mozliwosci cene
generalnie malo rozni sie od maclarena techno xt np...
a wrecz jest zgrabniejszy

jak dla mnie jane jest swietna i bardzo porzadna firma
pisze na takim watku o wozkach i wypowiadaja sie tam rozne dziewczyny i jane jest zawsze gora :tak:

do mnie bebe comfort jakos srednio przemawia.. ale w sumie nie jest zly :-)
z czterokolowcow - jeno jane.

lucky
- hehe, niby male kolka w britaxie, a jakie sprytne ;-) nawet zesmy po lesie jezdzili i roznych wertepiastych traskach, hehe (ofcoz nie po korzeniach :-p)

a co do palaka - u nas np mocno przydatny. szczegolnie, by do niego przypiac zabawki i smoczek, plus zaprzec kocyk ;-)

reklama
aaa i co do chicco, popieram, wozki maja mega tandetne, ale np. moj fotelik - klasa! mam chicco key 1 i jest zajebisty. zobaczymy latem, jak z potliwoscia, ale na razie jestem mega zadowolona, szczegolnie z zaglowka, rewelacyjny patent.

Do góry