reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

o, nie wiedzialam, ze jest taki watek :-) fajnie!

poczytam poczytam ;-)
co do wygody, to jak na moj gust oba rozwiazania mocno niewygodne w tradycyjnym rozumieniu tegoz slowa :-)

reklama
aenye ja tez myslalam o takim wozku
a ten co wkleilas bardzo fajny...
ale pomysl sobie o wypadach do sklepu, uliczkach w supermarketach czy wejsciach
nie bede wspominala ze starsi bracia maja rozne pomysly ( np jak bedzie jak wsadze palec do oka mojemu bratu/siostrze)
zobacz sobie watek pt : nasze podwoijne wozki w dziale dzieci rok po roku :tak:
dokladnie, sprobuj wjechac do sklepu, jak dla mnie malo miejsca jest juz przy wozku jeden za drugim a on wezszy, a przy takim szerokim?

wg mnie zdecydowanie jeden za drugim

Milka to jeden z moich faworytow, widzialam go na zywo i bardzo mi sie podoba!
lekki , zwinny, mozna zdejmowac daszek, wpinac wyzej lub nizej (dla wiekszego i mniejszego dziecka), spory kosz.
podoba mi sie jane (ale obawiam sie czy ta "ala skora" nie bedzie sie nagrzewac late) a maclaren dosc drogi ...
model 2008 ma dodatkowo palak
ja jak cos to wybiore chyba ta czekolade :tak:
czerwony jest sliczny!

reklama
kicia gdzie Ty masz ta a'la skore?
bo jesli chodzi o ten kawalek tworzywa na nozki to raczej dziecko tam nie ma szansy dotknac nogami, jesli juz to stopy...
poza tym latem dzieci beda juz duze i ten podnozek bedzie opuszczony a nogi na gumowej podstawce

co do typow to ja tak jak roni :cool2:

Do góry