reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
Kurde Nieistotna właśnie dzisiaj zamwiłam już ten chicco 148,00 zł na allegro. Kurde gdybym wiedziała że będziesz miała poczekałabym:tak::tak::tak: A co jeszcze ciekawego masz dla dzieci na sprzedaz?

nieistotna ja chetnie ten stolik u Ciebie kupie :tak:
daj znaki co i jak

co do ciuchow to jA tez nie lubie tych slodkosci do bolu...
z dziewczynkowych lubie takie ala chlopiece i klasyczne
czyli sukienki na szelkach, proste kroje ala takie wiktorianskie

dzisiaj mala dostala lakierki czarne na swieta hehe

laski marcin wieczorem przywiezie towar i powiem co i po ile mam
i najwyzej jutro porozsylam by doszlo przed gwiazdka

a stoliki sa superrr

heh - moje bobo ma i dziadków i prababcię, ale o takich kwotach to :szok::szok::szok: hehe;-)
Moje glony jak już to dostaja prezenty z jakiejś okazji, no, czasem jakaś pięćdziesiątka się trafi;-)ae też wyłacznie na imieniny/urodziny itp.

reklama
hehe, ja dostaje wszystko 'w naturze', znaczy sie, kasy niet ;-) ale spoko, zabawki i ciuszki sa rewelacyjne.
kurcze, zafrapowalyscie mnie tymi zabawkami na biegunach... moze tez szybciochem sprawie..?
albo zlece komus taki zakup? na odczepnego powiedzialam rodzicom, zeby kupili szczeniaczka uczniaczka, bo mlody ma juz miliard zabawek, polowe schowam dla Maksia juz.. ale teraz moze zmienie zamowienie.? ;-)
i ten stolik mi sie podoba.. fak, boje sie, ze nie bede miala kasy :-(

Do góry