reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wózeczki i inne cuda dla naszych dzieciątek :) :) :)

reklama
krzeselko super, cena jak cena, za wykrecone rzeczy sie placi i jak ktos ma kase to moze sobie na to pozwolic:-p

uwielbiam rzeczy z h&m, a chlopiece szczegolnie

a propos ceny pajaca co to kamila go upolowalas, normalnie nie bardzo czaje jak sie to ludziom oplaca, mi by sie nie chcialo nawet na poczte sie bujac za 1,25

a do nas wreszcie przyszla paczka z USA, super rzeczy, obkupilam moje laski ze hej, jeszcze siostra dolozyla troche od siebie i nie kupuje nic chyba przez rok:-D

chwalić się kobiety szybko!
do nas przyszedł dzisiaj Lew bujak i jeździk
nie mam chwilowo aparatu a więc się nie pochwale

ja strasznie lubie body z h&m ( a najbardziej te zwykłe białe i czarne ) w ogóle ich ubranka lubie strasznie no i bodziaki z c&a też są nie złe
tesco niestety nie mam w pobliżu:no:

tez kocham h&m, chyba juz tylko tam bede ubierac Plumka
super sie nosi , dobre gatunkowo utd...
szkoda ze nie mam u sieb9ie, no ale do wrocka nie tak daleko

a mnie wnerwia hm za ten ciemnobure kolorki. ale jakosciowo niezwykle dobre. a dla dziewczynek - mistrzostwo swiata..!
a u nas to juz w ogole sajgon, jak cos fajnego rzuca, to po paru godzinach nie ma :wściekła/y: wsio wykupione. dramat. i tak w calym trojmiescie (wiem, bo szwagierka trafila na super szaliko-golfiki i chcialam i mojemu sprawic, bylam na drugi dzien w klifie, manhattanie i alfie i nigdzie JUZ nie bylo :wściekła/y: czy oni zamawiaja po 2 sztuki???? z butkami to samo :wściekła/y:)
ale kupilam ostatnio w paryskim hmie cudna pizamke, welurowa, brazowa z duzym puchatkiem posrodku :-) misio moj maly :-)

reklama
Do góry