reklama
Majja
Fanka BB :)
LIl jak ładnie wszystko już przygotowane ... zazdroszczę )
Mam do was prośbę, powiedzcie mi czy wy kupujecie kombinezony ? Cały czas myślałam, że kupując śpiworek ominie mnie kombinezon a tu wszyscy w koło mówią mi że oszalałam nie kupując ...
No i znalazłam na allegro ładny ale jak ja wcisnę dziecko w kombinezonie do śpiworka, przecież ono się usmaży
Mam do was prośbę, powiedzcie mi czy wy kupujecie kombinezony ? Cały czas myślałam, że kupując śpiworek ominie mnie kombinezon a tu wszyscy w koło mówią mi że oszalałam nie kupując ...
No i znalazłam na allegro ładny ale jak ja wcisnę dziecko w kombinezonie do śpiworka, przecież ono się usmaży
Załączniki
LilithGoth
Ja kombinezon kupilam a na spiworek machnelam reka bo przy Alanku okazal sie zbyteczny. Albo to albo to, ale raczej bardziej przydatny kombinezon.
LilithGoth
Jeżeli masz już spiwór to trudno do wózka zawsze mozesz założyć dziecku ciepłą kurteczkę albo cieńszy kombinezon.
Moim zdaniem kombinezon musi byc ja mam 3 dwa dostalam. Spiwor nie da dziecku tyle ciepla. Zrobisz jak chcesz. A do wozka spiwor tez mam i mapego bede klasc w kombinezonie do spiworu. Takie malenstwo nie wytwarza sobie na tyle ciepla.
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Ja mam kombinezony, śpiworek sobie daruję. W wózku jeszcze dołoży się kołderkę/kocyk i jest takie okrycie do wózka, ale nie śpiworek. Myślę, że wystarczy, poza tym zanim zacznę biegać z Bąblem po dworku to może zima już sobie pójdzie
Noukie
Majowa mama 2007
Majja ja nie kupuje kombinezona, ale za to taki spiworek 4 sezonowy;-) pasuje do kazdego wozka i nosidelka, a pod to jakies cieplejsze ubranko lub kurteczke jak juz naprawde zmrozi;-)
www.babyhuyswebshop.nl/Lodger-Bunker-Fleece-Knight-Gold/nl/product/14964/
Lili piekna kolekcja
www.babyhuyswebshop.nl/Lodger-Bunker-Fleece-Knight-Gold/nl/product/14964/
Lili piekna kolekcja
Ostatnia edycja:
reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja mam kombinezon polarkowy oraz z takiego jakby futerka. Mam tez spiworek(od wozka). Uwazam ze powinien byc kombinezon+ jakies przykrycie np.spiwor,kocyk poniewaz takie malenstwo jak juz jedna z dziewczyn pisala ma inna cieplote ciala niz my a druga sprawa ze jak lezy np.w wozku to zazwyczaj spi wiec cialo i tak sie ochladza. Mysle ze na poczatek na dwor lepiej troche zacieplo ubrac niz za zimno.