reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
Noukie ja w tym sklepie co pokazalas linka do spiworka, to kupilam wozek Bugaboo :-)

Lilith
widze ze szuflady juz zapelnione, suuuper....
Ja sie nie moge doczekac jak zapelenie moje, poczekam jeszcze az komoda troche sie wywietrzy z fabrycznego zapachu i do dziela

Fiolka ja mam ten zestaw z Tommee Tippee, mam jeszcze nożyczki i cążki do paznokci.

Dziś przyszła sukienka w komplecie z rajtuzami Next, którą zamówiłam w halens.pl
IMAG1736.jpg

Załączniki

• IMAG1736.jpg
    IMAG1736.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 37
  • IMAG1736.jpg
    IMAG1736.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 41
Misia tez chcialam kupic ta sukieneczke ale jeszcze sie wstrzymuje. Uwielbiam nexta, jak ogladam ich strone to normalnie moglabym wszystko pozamawiac. Wydaje mi sie ze jak na pierwsze 3 miesica mam wystarczajaco ciuszkow ale kolejne zakupy dla malej, jak bedzie juz wyrastala z tego co mam, to zrobie w Nexcie

A ja mam taki spiworek i kombinezonik dla malej

DSCN1282.jpg

reklama
Do góry