reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

Viv ja wszystkie wozki ''rozbieralam '' do samej ramy i wrzuclaam do pralki w 40st ,jak nie jest mocno brudny to daj na 30st.zeby go odswiezyc ;-)
u mnie nic sie nie dzialo ;-)
no i gratki zakupu :tak:
my w niedziele kupilsmy lozeczko i kilka drobnych rzeczy i wsio wpromocji 20%taniej :-D,wiec tez sie ciesze :happy:
no a reszta zakupow to juz po przeprowadzce...a to lada dzien..od jutra zaczynam po malu pakowanie :tak:

reklama
Okej, co się dało do pralki to poszło, ale wstawiłam bez wirowania, dobrze się uprało, teraz obcieka mi na balkonie. Reszta ręcznie pod prysznicem, na szczęście bardzo brudny nie był :)

Madlen79
dziękuję i również gratuluję udanych łowów :)

To moje dzisiejsze zakupy, miałam nic juz nie kupować ale to wszystko takie słodkie jest:-)

Załączniki

• DSCF9333.jpg
    DSCF9333.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Do pupy maluszka polecam sudokrem, niezastapiony kremik

Lilith wiem że sudocrem rewelacja ale mi zależy na to żeby było 2w1 i najlepiej tanie :happy2: no a sudocremu poza tym nie można stosować codziennie - podobno. Ja i tak zamierzam pieluchować wielorazowo maluszka także teoretycznie krem na odparzenia mało mi będzie potrzebny ale na początku tzn.2-3 tyg dzieciątko będzie na jednorazówkach i na ten czas mi będzie potrzebny ów krem. Ale przede wszystkim krem ten ma działać na pękające brodawki bo jak sobie przypomnę co przeżywałam w 4 dobie po porodzie z Adasiem to aż mi słabo - karmiłam małego i płakałam to wolę od razu się zaopatrzyć w coś na pękające brodawki i zapobiegawczo w kapustę. A biorąc pod uwagę fakt że Mała pojawi się na świecie przed samą Wigilią to nie chcę wrabiać mężulka w bieganie po mieście i szukaniu mi kremu na cycki :-D
Ale może znacie inne dobre kremu na odparzenia i pękające brodawki :confused:

Liwuś a jakie wielorazówki wybierasz? Ja mam podobny plan, początkowo pampersiaki, potem wielorazówki. Prawdopodobnie zostanę przy pupus.pl, pieluszki z kieszonką i wkłady z mikrofibry. Tak myślę na chwilę obecną, zobaczymy.

reklama
Do góry