reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

lezaczki sa super, a ten jest ekstrasny :-) my mamy prostszy, ale wibracje i wiszace zabawki to rewelacja! i wlasnie szczegolnie teraz, kiedy dziecko zaczyna sie zabawkami interesowac, i kiedy nie chce juz lezec na plasko, tylko rozgladac sie wokol :-)

reklama
Dziewczyny wiem, że macie leżaczki. Powiedzcie, czy są przydatne i czy jest sens kupowac teraz, kiedy mały jest coraz starszy.
Znalazłam coś takiego do 18kg :happy::

REWELACYJNY LEŻACZEK marki FISHER PRICE 0-18kg (422076048) - Aukcje internetowe Allegro

co o tym myslicie?
Magda ma taki, zdaje mi się ( po zdjęciach). Ja mam zwykły za 99 zł.i też sobie chwalę. w zasadzie wcześniej mi się mniej przydawał. wiec raczej nie jest za późno. Kupiłam akurat taki , bo ma płynnie regulowane oparcie i cześć na nóżki, zależało, mi, żeby Dominik mógł leżeć a nie tylko siedzieć. Wygląda niepozornie, ale jest wielki, Dominik ma mnóstwo miejsca w nim.
al-leazaczek-zyr2.jpg

Szopek podoba mi się Wasz leżaczek... może też kupię zwykły, bo nie zalezy mi na wibracjach, bo Szymon nie jest nauczony bujania.
Muszę znaleźć taki, w którym będzie dość dużo miejsca

Pola fajny ten lezaczek do ktorego link wkleilas.
My mamy cos takiego jak Szopek,firmy chicco.Tez mozna regulowac wysokosc oparcia,mozna w nim lezec ale dzieci umiejace juz same siedziec nie powinny byc w nim sadzane.Wiec mysle,ze ten co znalazlas na dluzej wystarczy.

ten, co pola pokazala, moze tez sluzyc wlansie jako krzeselko dla starszego babla - kolezanka ma i bardzo sobie chwali.
takie zwykle bujaczki jak moj to max dla dziecka do 6mies - bo potem samo wylazi ;-) jak moj fiolek. az strach zostawic samego na minute.
gdybym sama kupowala tez bralabym ten wlasnie z FP :-)

reklama
Do góry