reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Znajomi mają tego zenita. W przyszłym roku chyba kupię z coneco dla starszej córy fotelik a ten co mamy będzie dla Nataly. Coneco mamy na miejscu.
A fotelik do karmienia też mamy z babydreams'a tylko starszą wersję. Teraz fajne kolorystycznie robią. Tzn chinole robią.

reklama
madamagda ja mam takie samo krzesełko do karmienia tylko zielone, moja Maja traktuje je jako zabawkę nie lubi w nim jeść, może Michaś będzie grzeczniejszy. Ogółem jestem z niego zadowolona :)

blizniaki ja mam a wlasciwie mialam łóżeczko & ŁÓŻECZKO DREAM BABY DESING DREAM KOJEC+GR (422777539) - Aukcje internetowe Allegro
było super do póki go nie składalismy i pozniej na nowo rozkładalismy (zabralismy je na wakacje) po powrocie do domu juz nie dalo sie go ponownie rozlozyc(popsuł sie mechanizm) aktualnie lozeczko jest w reklamacji...
bilans był taki:
2 razy rozłożone
2 razy złożone...
ale uzytkowalo sie super... szkoda ze tak krótko...:-(

Dzięki Minka, właśnie nad tym łóżeczkiem między innymi się zastanawiam, może po prostu pechowe wam się trafiło.
Sama nie wiem, może jeszcze któraś z Was ma takie łóżeczko i może coś na jego temat powiedzieć, będę wdzięczna za wszelkie sugestie

ja też mam łożeczko turystyczne i powiem tak, że fajne jest, ale dopiero jak dziecko zaczyna samo siadać i stać w łóżeczku, bo jak zrobi bam to nie udeży się w główkę jak na moje oko dla takiego maluszka może być zbyt miękkie, ale to też może zależeć od łóżeczka :)

ja mam 2 łóżeczka (teraz 1) mamy duży dom i na 1 piętrze w naszej sypialni jest łóżko tradycyne, a na drugim w salonie stało turystyczne :) korzystałam z obu...

reklama
Ja tez za tymi lozeczkami jestem,bo wlasnie w razie upadkow dziecko sobie nic nie zrobi a w drewnianym mimo ochraniaczy nie raz dziecko sie uderzy...ja mam teraz drewniane ale pozniej rozstawie turystyczne.(pozniej a nie teraz dlatetgo ze ja mam z nie podnoszonym dnem )to jescze lozeczko po Vanessce. Potemn wkladam materac z drewnianego do turystycznego i jest super,wazne jest zeby mialo otwierane wejscie.....

Do góry