reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Znajomi mają tego zenita. W przyszłym roku chyba kupię z coneco dla starszej córy fotelik a ten co mamy będzie dla Nataly. Coneco mamy na miejscu.
A fotelik do karmienia też mamy z babydreams'a tylko starszą wersję. Teraz fajne kolorystycznie robią. Tzn chinole robią.

reklama
madamagda ja mam takie samo krzesełko do karmienia tylko zielone, moja Maja traktuje je jako zabawkę nie lubi w nim jeść, może Michaś będzie grzeczniejszy. Ogółem jestem z niego zadowolona :)

blizniaki ja mam a wlasciwie mialam łóżeczko & ŁÓŻECZKO DREAM BABY DESING DREAM KOJEC+GR (422777539) - Aukcje internetowe Allegro
było super do póki go nie składalismy i pozniej na nowo rozkładalismy (zabralismy je na wakacje) po powrocie do domu juz nie dalo sie go ponownie rozlozyc(popsuł sie mechanizm) aktualnie lozeczko jest w reklamacji...
bilans był taki:
2 razy rozłożone
2 razy złożone...
ale uzytkowalo sie super... szkoda ze tak krótko...:-(

Dzięki Minka, właśnie nad tym łóżeczkiem między innymi się zastanawiam, może po prostu pechowe wam się trafiło.
Sama nie wiem, może jeszcze któraś z Was ma takie łóżeczko i może coś na jego temat powiedzieć, będę wdzięczna za wszelkie sugestie

ja też mam łożeczko turystyczne i powiem tak, że fajne jest, ale dopiero jak dziecko zaczyna samo siadać i stać w łóżeczku, bo jak zrobi bam to nie udeży się w główkę jak na moje oko dla takiego maluszka może być zbyt miękkie, ale to też może zależeć od łóżeczka :)

ja mam 2 łóżeczka (teraz 1) mamy duży dom i na 1 piętrze w naszej sypialni jest łóżko tradycyne, a na drugim w salonie stało turystyczne :) korzystałam z obu...

reklama
Ja tez za tymi lozeczkami jestem,bo wlasnie w razie upadkow dziecko sobie nic nie zrobi a w drewnianym mimo ochraniaczy nie raz dziecko sie uderzy...ja mam teraz drewniane ale pozniej rozstawie turystyczne.(pozniej a nie teraz dlatetgo ze ja mam z nie podnoszonym dnem )to jescze lozeczko po Vanessce. Potemn wkladam materac z drewnianego do turystycznego i jest super,wazne jest zeby mialo otwierane wejscie.....

Do góry