reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

ja mam 2 łóżeczka (teraz 1) mamy duży dom i na 1 piętrze w naszej sypialni jest łóżko tradycyne, a na drugim w salonie stało turystyczne :) korzystałam z obu...
U nas jest podobnie, łóżeczko turystyczne sprawdziło się na wyjeździe, bałam się że mała go nie zaakceptuje, a było całkiem odwrotnie. Ja kupiłam turystyczne zwykłe, najzwyklejsze i jestem zadowolona.:tak:

reklama
Powrócę do tematu staników do karmienia. Kupiłam stanik ALLES- którym zasiane jest allegro. Kupiłam w sklepie, więc na spokojnie przymierzyłam. Trzyma piersi tam gdzie być powinny, jest ładniejszy niż na zdjęciu . Stanik ma fiszbiny, jest uszyty z mniej przyjemnego w dotyku materiału niż Triumph.
Byłam bardzo zadowolona, ale niestety pod koniec dnia,nie mogłam doczekać sie kiedy założę swojego obleśnego Triupha. Stanik mało się rozciąga, więc kiedy choć trochę mleka mi sie zebrało, to mi pierś wypływała górą, jakbym miała o wiele za małą miseczkę. Po prostu nie jest za bardzo wygodny. Na pewno przyda się, jak będę wychodzić do ludzi, ale nocy bym w nim nie przespała.
c81dd60df4d73567cee5223cd5ffed68_d.jpg

Jesli chodzi o łóżeczko turystyczne to planowałam kupić póki teść coś przebąkiwał o sponsoringu łózeczka. Chciałam takie z bajerami np. jak graco ale w zamian synek dostał welurowy komplecik z pozłacanymi gzikami i różowymi misiami
:errr:, wiec drewniane łóżeczko kupiłam sama.

Jak Dominiczek podrośnie to kupimy mu takie zwykłe turystyczne z otworem do wychodzenia.

Szopek ja mam też taki z Allesa tylko w kwiatuszki. Muszę powiedzieć, że jednak nie jest wart swojej ceny, wolę dopłacić już 20 zł i kupić z triumpha ten koronkowy (mam już różowy i jest ładny, wygodny, z dobrej tkaniny), to jak bym znowu kupowała biustonosz (ale chyba mi starczą te 4 sztuki jakie mam). Denerwowały mnie fiszbiny, po nocy miałam je odciśnięte więc musiałam je wyciągnąć. Materiał też taki sobie, powinny byc miseczki podszyte od środka bawełną. Jednym słowem - taki sobie.

Dziewczyny, gdyby któraś z Was była zainteresowana podgrzewaczem, to sprzedaję na allegro NOWY podgrzewacz Severin. Był włączony jeden jedyny raz, więc wiem, że działa :-)

jest na gwarancji, dołączam dowód zakupu.
Kupiłam go za 57zł, a sprzedaję za 40+koszt przesyłki.

Powrócę do tematu staników do karmienia. Kupiłam stanik ALLES- którym zasiane jest allegro. Kupiłam w sklepie, więc na spokojnie przymierzyłam. Trzyma piersi tam gdzie być powinny, jest ładniejszy niż na zdjęciu . Stanik ma fiszbiny, jest uszyty z mniej przyjemnego w dotyku materiału niż Triumph.
Byłam bardzo zadowolona, ale niestety pod koniec dnia,nie mogłam doczekać sie kiedy założę swojego obleśnego Triupha. Stanik mało się rozciąga, więc kiedy choć trochę mleka mi sie zebrało, to mi pierś wypływała górą, jakbym miała o wiele za małą miseczkę. Po prostu nie jest za bardzo wygodny. Na pewno przyda się, jak będę wychodzić do ludzi, ale nocy bym w nim nie przespała.
c81dd60df4d73567cee5223cd5ffed68_d.jpg
Dla mnie rewelacyjny, wygodny i najchętniej nie ściągała bym go nawet do kąpieli (nie mogę patrzeć na swój biust):no: gdzie te jędrne cycuszki uyhhh

pola, a ja mam taki fotelik jak ty, tylko pomaranczowy ;-) dla Filipka na razie, ale niedlugo on bedzie z nami przy stole szamal, a Masio zasiadzie na pomaranczowym tronie. fajnie sie spiera tapicerka, ja juz z 10 razy pralam w pralce i nic sie nie stalo :-)

madamagda, fajna kamerka :-)

a stanikow uzywam juz normalnych na dzien, z fiszbinkami, miekkich. na noc tylko te specjane do karmienia. wszystkie mialam do karmienia i teraz sa juz za luzne, chociaz mam rozmiar wieksze niz normalnie. nie wiem czemu. przy fiolku sluzyly mi do konca samego.

lozeczka polecam chicco, sliczne i tanie, mam dwa i jestem superzadowolona, czesto skladam i rozkladam. polecam :-)
CHICCO KOJEC BYE BYES LOZECZKO TURYSTYCZNE MARINE (425577876) - Aukcje internetowe Allegro

a fotelik maxi cosi zaje-mega-bisty ;-) ja mam chicco (jak ten, ale inny kolor), ale to dopiero ok. 8-9 mies sie uzywa, nie?? ;-)
CHICCO KEY 1 X-PLUS, 9-18 KG ,KOLOR 2008 - OCEAN (424050243) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
pola my mamy taki sam bujaczek sprawdza sie znakomicie, starsze dzieci tez juz probowały :) jest super polecam!

Do góry