reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Poszłam dziś na zakupy, wchodzę do kosmetycznego kupić pampersy a tam pusto na pieluchowej ścianie, pytam ekspedientki a ona , ze nie ma, bo przed świętami wykupili a teraz remanent to się nie opłaca, i od poniedziałku dopiero.
Poszłam do zwykłego dziecięcego, patrzę na jedno pomieszczenie zwykle po sufit zawalone zabawkami wózkami i chodzikami a tam wanienki kolorami porozstawiane, na półkach tylko jakieś niedobitki. Pytam wiec co się stało( zagajam rozmowę bo już wiedziałam, co stać się mogło), a ona , ze w wigilię ludzie brali jak leci i co popadnie na prezent i dopiero od poniedziałku coś będzie.
To samo w takim z zabawkowym Fisher Price .

Śmieliśmy się z P. ze komuna wróciła i dobrze, ze mam dolary to w Pewex'ie coś kupimy.

W ciucholu sprzedawali przez ostatnie dwa tygodnie wszystko po złotówce za szt. ale się nie obłowiłam, bo baby stały i dumały jakby z jednym swetrem cała renta szła na stracenie, więc mnie szlag trafił i wyszłam.

W taki to sposób zaoszczędziłam dziś kasę , choć pałałam rządzą zakupów - P. wypłatę dostał i chciałam sobie wynagrodzić posuchę finansową.

Na tego Fisher Price to jakoś tak mnie naszło, bo jakoś się boję, ze coś nie tak robię, nie tak się bawię, źle go stymuluje...

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny doradźcie mnie które lepsiejsze
TEFAL
czy
MILLERHAUS

moi rodzice mają te drugie, są zadowoleni, mnie sie zawsze te tefala marzyły ale sama juz nie wiem...pogubiłam się :-p

Te drugie są kosmiczne! Przynajmniej od razu przykuły moją uwagę. Jest wiecej części i przede wszystkim - zestaw do gotowania na parze.
Dla mnie bomba! Chciałabym sobie takie kupić :zawstydzona/y:

Cosmolady- nie pomogę, na garnkach się nie znam ani trochę.

Ktoś kiedyś mnie prosił o zdanie relacji z dalszych prób rozkładani- składania łóżeczka turystycznego Chicco.
Chicco vs Cała Rodzina Szopka, milion dwieście do zera.

Rozłożyliśmy 2 tyg. temu i za ch****ę nie jesteśmy w stanie złożyć, a jak już nam jedno ramię zostało i za nic nie dało się go drgnać, to uznaliśmy, ze ok, zostawiamy rozłożone to się przyda na czas wychodzenia do łazienki czy kuchni ,wtedy jak na złosć nie dało się rozłozyć tego co wcześniej udało nam sie złożyć. Po wielu k****ch i innych słowach które Miku słyszeć nie powinien, udało nam sie go rozłożyć na maen. Jest to kolejne miejsce gdzie Miku moze się wczołgać ( jest odpieta boczna siatka) i potem wyczołgać lecąc na złamanie karku co dla niego jest niesamowitą radochą.

My kupilismy rjstopki biedronkowe i skarpetki po 2,49 rajstopy i skarpety ida kliogramami bo sie robia szypulki jemu to nie przeszkadza mi tak wiec wole miec w zapasie wyjscowki bo z obecne wyjsciowki przestaly byc wyjsciowkami
w domu maly smiga w spodniach od dresu i krotkim rekawku acha i skarpety przy czym nogi czesto ma gole (LYDKI) ale u nas i rodzicow cieplo

Ja z zabawek ktorymi Klaudia bardzo sie interesuje ktore kiedys dostala Vanesska i sa naprawde spradzone to
ten zolty stolik chicco ,gdzie najlepsze jest pianinko,ktore mozna zdjac z tego panelu,ma takie jaby przewracane strony z niby nutkami i to jest dla Klaudii bardzo ciekawe zjaecie,no i wogole ze mozna sobie po brzdekac,reszta tez sie bawi,tu nacisnie ,tam przekreci,a jak sie przekreci ten blat na druga strone to wtedy na niej mozna ustawiac klocki,sa one zaokraglone i bezpieczne juz dla takich maluchow,Klaudia lubi nimi stukac o ten blat ;-) Zabawka wytrzymala jak na razie jest u nas ponad dwa lata i cudy nie widy z nia Vanesska robila,zreszta do tej pory sie tym bawi....

Klocki sensoryczne FP czy w zyrafie ,czy w sloniu czy same ,naprawde sa ciekawe dla dziecka ,w kazdym jest cos innego ciekawego do ogladania.

Radyjko FP

Klocki sensoryczne FP czy w zyrafie ,czy w sloniu czy same ,naprawde sa ciekawe dla dziecka ,w kazdym jest cos innego ciekawego do ogladania.http://cokupic.pl/Szczegolowy_podglad_opinii/Pierwsze-radyjko/147363

Czy Ty wiesz kobieto, że z nieba mi spadłaś?? :-)
Szukam od kilku tygodni klocków dla Nikolki po sklepach i.. dupa.
Wszystko dla starszych dzieci, a ja nie potrafiłam wytłumaczyc o jakie mi chodzi ekspedientkom. Bo tez nie wiedziałam ze sa akurat takie. Miałam tylko wizję klocków przestrzennych i ciekawych dla Nikolki. No i klikam w Twojego linka i BACH!
O takie mi chodziło - teraz już wiem :blink:
Troche krucho teraz z kasą, ale następnym zakupem będą takie klocuszki z FP :tak:

reklama
Racja, klocki fajowskie :tak:
My w domu ubieramy się w body z krótkim rękawem a na to albo śpiochy (które uwielbiam), albo rajstopki. Nie cierpię skarpetek, bo denerwują mnie te cholerne ściągacze (mam wrażenie, że małej w ogóle krew do stópek nie dopływa), więc spodnie są bardzo rzadko. Pajacyki używamy tylko w Wiśle, bo mam pokój na poddaszu i szybko się tam wychładza. Tutaj mała śpi w rampersie

Do góry