reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Polka27 my mamy krzesełko chicco. Jestem bardzo zadowolona. Mała chętnie w nim siedzi:tak: Jest masywne i większe więc mała ma dużo miejsca.
To mnie pocieszyłaś bo wiem, że ma je mieć od chrzestnych więc jeszcze go nie mamy mi ono również się podoba no i wygląda na solidne, uważam że firma Chicco jest b. dobra nie umniejszając innym oczywiście firmom:-)

reklama
Iwonka ma 2 z przodu,tylu i po bokach stopery na nierowna powierzchnie np schodek ale ja nie probowalam bo mam rowne podlogi:-)zdjelismy je bo po wykladzinie czy dywanie dziecko nie ruszy.Konradek jeszcze nie ma tak duzo sily by wariowac ale po woli rusza do przodu:-):-D

Dziubek, Polka bardzo fajne to krzesełko, zwłaszcza podnóżek ( regulowany).:tak::tak::tak:
Ciągnąc jeszcze temat prezentów to podoba mi się to:
461362604

znalazłam na allegro ale nie robią w wersji polskiej. Gra piosenki tylko po angielsku.Inna sprawa, ze cena też mi mało odpowiada.

fajne jest to

niby daje głos ( najlepiej jakby była ta melodyjka z początku bajki Wrzuta.pl - reksio) Inna sprawa , ze najbardziej podobało by się to nam-dorosłym.

Na razie jeszcze grudzień się nie zaczął a dostał już na mikołaja i to krzesełko ( od dziadków) i matę-puzzle( od chrzestnego) bo my dywanu nie mamy i Młody nie ma po czym pełzać- nie żeby już teraz miał je układać.

Aurelia i Ola to wydaja kasę podwójnie bo jeszcze się na imieniny łapią...

Chyba musze napisac male sprostowanie bo wyszlo,ze mysle ze w kazdym malym miescie jest IKEA :baffled:. Wiem, ze jest tylko kilka sklepow w Polsce i ponad polowa polakow ma daleko do takiego sklepu.
Bylam zszokowana tym, ze inni zeruja na takich osobach :szok::baffled:,ktore same do IKA nie pojada i sprzedaja ich produkty po takich wygorowanych cenach :szok::szok:

Chyba musze napisac male sprostowanie bo wyszlo,ze mysle ze w kazdym malym miescie jest IKEA :baffled:. Wiem, ze jest tylko kilka sklepow w Polsce i ponad polowa polakow ma daleko do takiego sklepu.
Bylam zszokowana tym, ze inni zeruja na takich osobach :szok::baffled:,ktore same do IKA nie pojada i sprzedaja ich produkty po takich wygorowanych cenach :szok::szok:

MM nie wyszło:tak:. Wiem, ze nie chodziło ci o to, ze wogóle te rzeczy są tylko o ich ceny. Tylko prawa rynku są takie, ze popyt śrubuje ceny.

Ile kosztują dziecięce (nowe) ciuszki Next :szok:. I to jeszcze czekaj aż przyślą z Anglii jakby Polska to był 3 swiat i wszędzie były tylko bure szmaty do podłogi zszyte w formie spiochów.

Wogóle jakos tak jest, ze te ceny sa jakieś z kosmosu. Za granicą sie człowiek taniej obkupi, tutaj jakieś marże z czapy wzięte. Przez to, to co za granica jest marką średnią u nas jest jakimś luksusem.

Iwonka
-tu masz kilka opinii o zegarze :baffled:

Ostatnia edycja:
Szopek, absolutnie się z Tobą zgodzę ciuchy typu nike, levis za granicą to normalne bez większego halo, a u nas łał i jeszcze do tego jaka cena:cool:. Co do krzesełka to właśnie powiedziałam jakie ma być no i dopiero dostanie je Zosia 14.12 na chrzciny. Widziałam te puzle piankowe, i jak sprawdzają się? ja mam w całym mieszkaniu panele i płytki i teraz to kołdrę rozkładam jej co by podłóg nie szlifowała:laugh2:

Widziałam te puzle piankowe, i jak sprawdzają się? ja mam w całym mieszkaniu panele i płytki i teraz to kołdrę rozkładam jej co by podłóg nie szlifowała:laugh2:
Dokładnie tak samo robię- kołdra i koc ( też mam panele i płytki ale przymierzam sie do dywanu :baffled:).
Na samej macie ( tiny love) ślizgają mu się nóżki jak próbuje pupkę podnieść. Zresztą za mała jest a on się czołga i chodzi jak krab w bok ( na pleckach leży i podnosi tyłek).
Jak mu rozłożę te puzzle to może jakoś wybitnie miękko nie ma, ale coś tam sie podciagnie, próbuje wydrapać rękoma literki( generalnie drapanie puzzli to jest najlepsze zajęcie). Na razie to jest nowość wiec hit dla niego.
Nadal wieksza część czasu spędzamy na tej kołdrze czołganie po puzzlach to taki przerywnik. Myśle, ze to fajny zakup jeśli nie na teraz, to na przyszłość. Jeśli nie zdrapie tego na wióra to będzie miał jeszcze kiedys frajde z układania.

Dokładnie tak samo robię- kołdra i koc ( też mam panele i płytki ale przymierzam sie do dywanu :baffled:).
Na samej macie ( tiny love) ślizgają mu się nóżki jak próbuje pupkę podnieść. Zresztą za mała jest a on się czołga i chodzi jak krab w bok ( na pleckach leży i podnosi tyłek).
Jak mu rozłożę te puzzle to może jakoś wybitnie miękko nie ma, ale coś tam sie podciagnie, próbuje wydrapać rękoma literki( generalnie drapanie puzzli to jest najlepsze zajęcie). Na razie to jest nowość wiec hit dla niego.
Nadal wieksza część czasu spędzamy na tej kołdrze czołganie po puzzlach to taki przerywnik. Myśle, ze to fajny zakup jeśli nie na teraz, to na przyszłość. Jeśli nie zdrapie tego na wióra to będzie miał jeszcze kiedys frajde z układania.
W takim razie jeszcze się wstrzymam, może w prezencie dostanie:sorry: a co do drapanie no to ja mam full:eek: jak Zosiek leży obok mnie albo jak je butle to oczywiście paluszkami musi badać całą moją twarz i mimo krótkich paznokci mnie DRAPIE:huh::huh: no cóż pewnie to kolejny etap rozwoju, a matka będzie chodzić z podrapanym facem:eek::-D

reklama
iwonka, fajne, ale by trzeba chyba miec lekko 170cm, zeby dobrze w tym wygladac..

mi sie okropnie podoba to krzeselko:
FISHER PRICE KRZESEŁKO RAINFOREST + ZABAWKA bs (493317371) - Aukcje internetowe Allegro

ale mam tego typu po Filipie (zreszta on jeszcze korzysta jak najbardziej, codziennie, do rysowania, jedzenia itp), juz mam go dosc, bo jest wielkie, nieporeczne, nigdzie go nie zabiore, obija mi drzwi itp.

wiec dla Masia pod choinke kupujemy to:

FISHER PRICE KRZESELKO DO KARMIENIA RAINFOREST 2w1 (474618141) - Aukcje internetowe Allegro

uwazam, ze patent jest rewelacyjny! poki co bedzie tez sluzyl za jego stoliczek :-) i nawet Fiolkowi posluzy, bo to wielkie krzesliwo mam zamiar oddac cyganom :confused2: :-D

Do góry