reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

dziewczyny jak widać na załączonym obrazku nie miałam najmniejszych problemów ze spacerkami w lesie ( uwielbiam jagódki) a że nie byłam mobilna (brak auta) też chodniki i autobusy głównie wchodziły w rachubę co do wielkości siedziska nie wiem jak te polskie wersje tych wózeczków, bo mój synus nie miał żadnych problemów aby do 3roku jeździć w wózeczku ;-) a był duży... mega duży jak na swój wiek. Szukajcie a na pewno znajdziecie coś dla Waszych dzieciaczków!

reklama
A JA SIE TAK ROZGLADAM OGLADAM I ZNALAZLAM TAKI WOZIO :-) MNIE SIE PODOBA ALE MUSIALABYM GO NA ZYWO ZOBACZYC:tak:KOLORKI MI SIE PODOBAJA;-)NAJBARDZIEJ ROZOWY:-p:-D

karola mi wydaje sie że ten wóżeczek jest mało zabudowany?! ale może rzeczywiście na "żywo" może być inaczej ;-) a fotelik samochodowy to jednak z budką preferuję

Ja też mam dwa wózki jak OlaK:
-inglesinę magnum (gondola zmieniana w spacerówkę) - też super wózek "domowy" jak go określiła Ola
-lekką spacerówkę MaclarenXLR - jestem bardzo zadowolona, bo rozkłada się do spania, podnóżek podnosi, poza tym mam okreycie na nogi i różne akcesoria, lekko i łatwo się składa i przewozi
-łóżeczko jeszcze moje (sama do niego sikałam ;) ) najzwyklejsze drewniane, niestety będziemy potrzebowali drugiego, bo śpi w nim jeszcze Julek i trochę pewnie pośpi
-łóżeczko turystyczne firmy CAM - kupione używane, nie porównywałam z innymi, ale jestem zadowolona, podróżuje z nami wszędzie

Koszulki do karmienia stosowałam tylko na guziczki i w domu, i w szpitalu. Nie mam porównania z rozcięciami. Ale guziczki były dla mnie ok.

reklama
Do góry