reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
sliczne te wszystkie ubranka:tak:takie malusie :-)ja musze wszystko kupic nowe bo po domku to mam ciuszki po Aryanku ale tak na wyjscie to nic :-pnarazie zakupilam tylko dwa sliniaczki i szczoteczke do wlosow w kolorze rozowym;-):-)

Taki tez widzialam napewno na Allegro wiec zobacz ile tam kosztuje...A nie kupujesz w koncu wozka ktory ma juz fotelik w komplecie lub ktory ma mozliwosc zamontowania fotelika? Bo to jest wazne dla niektorych...

iwonka o mojej sytuacji z wozkiem pisalam duzo wczesniej. Sasiadka ma synka poltora roczku ktory buntowal sie przeciw wozkowi, a i ona nie nalegala wiec miala go troche w gondoli a spacerowki wogole nie uzywala. Wozek nalezy do tych wielofunkcyjnych ale jest praktycznie nowy i bardzo ladny chce ona za niego 300zl wiec pod koniec zimy a moze i wiosna kupimy poprostu jakas fajna spaceroweczke. teraz kupimy fotelik ten, no apuzniej wiadomo zmienimy na wiekszy ale taka kolej rzeczy :-) mysle ze rozwiazanie est calkiem sensowne z tym wozkiem jak go bede juz miala zrobie fotusie i wstawie napewno :-)

reklama
a wiesz ze to prawda ja czasami chce napisac i zdarza sie ze mysle kurcze to ona o tym kiedys pisala czy nie hmmmmm...:-)

Do góry