reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Ja kupię szczeniaczka uczniaczka, dostałam na niego zajawkę
..aenye
Mama grudniowa'06
szopek, hehe, to prawda, no i co w tym zlego ;-) ale z drugiej strony jak juz dac dziecieciu zabawke to taka, ktora sie bedzie bawil i ktora tez wspomoze jego rozwoj, nie ma co patrzec na wlasne gusta ;-)
ja sie juz nauczylam, ze te wszystkie drogie zabawki w wiekszosci nie sa potrzebne, szczegolnie Filipowi teraz.
Ola i inne podwojne i wiecej mamy ;-) co kupowalyscie dzieciakom na dwa lata? ja nie mam pomyslu, wybralam same gry edukacyjne (puzzle, memo itepe), ciastoline zwykla, takie pierdoly, nic konkretnego.. i chyba nic konkretnego nie dostanie.. no nie wiem, macie jakis fajny pomysl, co sie sprawdzil?
ja sie juz nauczylam, ze te wszystkie drogie zabawki w wiekszosci nie sa potrzebne, szczegolnie Filipowi teraz.
Ola i inne podwojne i wiecej mamy ;-) co kupowalyscie dzieciakom na dwa lata? ja nie mam pomyslu, wybralam same gry edukacyjne (puzzle, memo itepe), ciastoline zwykla, takie pierdoly, nic konkretnego.. i chyba nic konkretnego nie dostanie.. no nie wiem, macie jakis fajny pomysl, co sie sprawdzil?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
aenye u nas hitem zreszta do tej pory sa Little people ,dostala tez laptopa Kubusiowego.
Teraz myslimy nad zakupem dla Vanesski Bajkoczytacza.....i kolejnych czesci z seri Mali odkrywcy Fisher Price (Little People)
Szopek ja znalazlam cos takiego z palyskool jesli chodzi o auta tylze jest napisane ze od roku dla dzieci,nie wiem czemu.
playskool tonka zestaw 5 gumowych pojazdów nowe (475218847) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
)G( TONKA gumowa TERENÓWKAod Playskool NOWOŚĆ! (474463360) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
SAMOCHODZIKI PLAYSKOOL WHEEL PALS - 2 SZT (477725280) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Teraz myslimy nad zakupem dla Vanesski Bajkoczytacza.....i kolejnych czesci z seri Mali odkrywcy Fisher Price (Little People)
Szopek ja znalazlam cos takiego z palyskool jesli chodzi o auta tylze jest napisane ze od roku dla dzieci,nie wiem czemu.
playskool tonka zestaw 5 gumowych pojazdów nowe (475218847) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
)G( TONKA gumowa TERENÓWKAod Playskool NOWOŚĆ! (474463360) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
SAMOCHODZIKI PLAYSKOOL WHEEL PALS - 2 SZT (477725280) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
..aenye moja Oliwka na 2 latka dostała dziewczęcy prezent - wózek dla lalek , dostała też o ile pamiętam tablicę suchościeralną. Zastanawiałam się też wtedy nad konikiem na biegunach. A takie pierdółki są może i fajniejsze, bo dziecko ma kilka zabawek a nie jedną.
Ostatnia edycja:
A i przypomniało mi się jeszcze... Oliwka dostała też taką hulajnogę HULAJNOGA TRÓJKOŁOWA REGULOWANA KOSZYK KAUCZUK (474871921) - Aukcje internetowe Allegro , to był strzał w 10. Uczyła się na niej łapać równowagę i wszędzie z nią chodziła. Jeździła nią po mieszkaniu i nadal jest nią zainteresowana, tak więc starcza na dłużej. Tylko że Oliwka miała wtedy prawie 2 i pół roku.
reklama
M
Marlene
Gość
panna_migotka , my posiadamy tego szczeniaczka uczniaczka od kilku miesiecy i powiem ci ze jesli chodzi o moje dziecko jest to jej najlepsza zabaweczka ktora dziala na wszystkie bolaczki, gdy placze piesek odrazu dziala :-)
Podziel się: