reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

a ja mam problem smoczkowy z głowy. Moje dziecko nie toleruje takiego wynalazku. Mam kolekcję 8 szt do dekoracji :baffled:. Leżą z nadzieją, że Szymon jeszcze kiedyś załapie.

Teraz z innej beczki... co kupujecie swoim Maluchom na Mikołajki??
Wczoraj bylismy na zakupkach i zgłupiałam od nadmiaru zabawek grająco-świecąco-turlająco-gadająco-szczekających :baffled::baffled::baffled:

reklama
FISHER PRICE - KULA NIESPODZIANKA (474022109) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
474022109

FISHER PRICE - MUZYCZNA PIRAMIDKA ZE ŚWIATEŁKAMI (474834250) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
474834250

Fisher-Price UCZĄCE KLUCZYKI NOWOŚĆ 05.2008 (477970110) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
477970110

FISHER PRICE GRAJĄCY UCZĄCY (475327250) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
475327250
h
Szczeniaczek Uczniaczek FISHER PRICE Najtaniej SS! (476398650) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
476398650

Fisher-Price GARNUSZEK na KLOCUSZEK NOWY + KATALOG (481814145) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
481814145

Klocki sensoryczne daja dziecku tez radosc,w srodku za rozne przedmioty ruszajace sie,
477542825
476574905

Taki stoliczek tez jest dobry gdy tylko dziecko zacznie siedziec,mozna z poczatku zdjac ten panel i polozyc go na podlodze
480253952

Lub taki chodzik -pchacz przed ktorym tez dziecko sie sadza i sie bawi tymi bajerami :-) duzo tego jest do wyboru
477809949

a wogoel to jest tego multum
475738936

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=475738936
A wogole to poecam ogolnie zabawki Fisher price tu macie stronke Fisher-Price - Przeglądaj Zabawki według wieku dziecka

Ostatnia edycja:
Aenye, my mamy szczeniaczka uczniaczka, którego Maksio dostał na Boże Narodzenie, gdy miał roczek. Do dziś się nim bawi! Czasem bierze go do łóżeczka do spania, czyli zabawka jak najbardziej fajna i na długi czas.

Jak kupilam kiedys jednemu dziecku na roczek taki stolik dwustronny chicco jak Iwonka wkleila.Maluchowi bardzo sie podobal, drugiemu ktory dostal to w spadku rowniez.Jak to zobaczyl az znieruchomial z zachwytu.
Szczeniaczka uczniaczka tez kiedys kupilam i bardzo podobal sie dziecku. Bardzo fajne sa zabawki fisher price i lamaze.

Ania dostala motyla jezdzacego i grajacego z playskool ale na jego widok placze :confused:

Ania niedawno dostala fajna zabawke http://www.allegro.pl/item473483570_little_tikes_muzyczny_ocean_2009_bonus_wys_0zl.html

Bardzo fajna sprawa sa pchacze, do zabawy i nauki chodzenia.

Ostatnia edycja:
Szopek, ale super...chyba poszukam na ebay'u, może tam znajdę taniej, bo cena rzeczywiście dość wysoka...powiem Wam, że nie zastanawiałam się jeszcze nad prezentem na Mikołajki, być może dlatego, że jak tylko znajdę się w sklepie dla dzieciaczków coś zawsze kupię, a osobiście nie jestem zwolenniczką niezliczonej masy zabawek, a jestem zwolenniczką prostych i edukacyjnych...tymbardziej, że zazwyczaj dzieci wolą proste, a najchętniej to "zabawki" dorosłych :-D:-D:-D, a garnki, miski itp uwielbiają :-D:-D:-D

reklama
szopek, ja mam taka kostke edukacyjna, drewniana:
Eichhorn Drewniana kostka edukacyjna SUPER!!! (478013332) - Aukcje internetowe Allegro

ale powiem ci, ze zdecydowanie wieksza radoche wzbudzila taka plastikowa i grajaca:
SIMBA EDUKACYJNA GRAJĄCA KOSTKA WIELOFUNKCYJNA (475708701) - Aukcje internetowe Allegro

moim zdaniem te superdrogie prezenty nie zawsze sie sprawdzaja.
a odn. szczeniaczka uczniaczka - to chyba Masiowi zakupie, bo nie mamy :-D dzieki za opinie!

i mysle tez, ze od dziadkow dostanie teletubisia jakiegos, bo u Fiola szal :baffled: tzn Fiol tez dostanie, po rowno, a co ;-)

a co moge jeszcze doradzic:
REWELACYJNY jest stolik edukacyjny - my mamy taki:
Muzyczny stolik edukacyjny MY BABY (482224360) - Aukcje internetowe Allegro - Maksio juz go uzywa, bez nozek - jako panel taki.

i garnuszek na klocuszek, i jeszcze taka ksiazeczka grajaca z FP:
*CP Fisher Price KSIĄŻECZKA RYMOWANKA śpiewa PL (478908417) - Aukcje internetowe Allegro

jesli chodzi o piramidy - najlepsza jest najzwyklejsza plastikowa, te grajace gwiazdki to przereklamowana sprawa, wiem, bo mialam i zero atrakcji. oddalam.
te najtansze, ktore maja palak w ksztalcie stozka sa najlepsze - naprawde ucza, w jakiej kolejnosci zakladac obrecze. a te plastiki maja palak walec - tzn rowny - i zakladac mozna bez kolejnosci - bez sensu.

jezdzik moj uzywa dopiero teraz, nie wiem, czemu ;-) a kupilismy juz rok temu.

jeju, z tymi zabawkami to mozna zwiariowac!

Do góry