reklama
Ha-NN-aH
BB fan
Jeszcze wtedy jak kupowałam nie było pierre cardin, także mam coneco niebiesko pomarańczowy.Jeszcze jedno pytanie. Czy ty brałaś ten fotelik z kolekcji Pierre Cardin??
Wziełam od tego sprzedawcy, jeździk inny troszkę, bo kupowłam fotelik jak mała miała 2 m-ce, ale żaden szajc, jeździ na nim jak do nas przychodzi 3 latek synek szwagierki i się nie rozwala. A szaleje na nim nieźle...
Od tego samego sprzedawcy kupiłam krzesełko do karmienia.
Ostatnia edycja:
no własnie bo mam wątpliwości co do tej serri. Wydaje mi się to jakąś podrubą. No ale są inni sprzedawcy z normalnymi fotelikami Coneco i chyba taki zamówię. Ja słyszałam że czerwony ma lepszą tapicerkę no i ten na większości jest już wyprzedany. Znalazłam 4 sprzedawców którzy mogą je mieć no ale dopiero do nich zapytania napisałam A jak Twój fotelik się sprawuje?
trafiłam:-). u nas jest podobnie. nóżki wystają i do tego ciasno.Dziewczyny czy już kupowałyście foteliki samochodowe od 9kg. Moja niunia waży juz ok 9 i nóżki jej wystają z tego co teraz mamy. Zastanawiam się jakiej firmy byłby najlepszy, no i w miarę tani.
ja kupiłam coś takiego fotelik Maxi Cosi Priori XP 9-18kg (471632657) - Aukcje internetowe Allegro
czekamy teraz na granuszek na kloceuszek fisher price. jakos długo go nie ma
a słyszałyście, że fisher price wycofuje część zabawek. na szczęście tego co ma moja córka nie ma na liście
Ha-NN-aH
BB fan
Dopiero pierwszy raz będziemy go używać, bo kupiłam wcześniej, po chrzcie, bałam się że roztryndam pieniądze na coś innego i do tej pory leżał w kartonie.A jak Twój fotelik się sprawuje?
Ale coneco wydaje mi się dosyć spory i chyba to złudzenie optyczne, ze te drugie są większe, no nie wiem tak mi się wydaje.
pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
my mamy ten:
NOWOŚĆ !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (477312468) - Aukcje internetowe Allegro
dostaliśmy go od chrzestnego Szymonka, ale póki co to się do niego nie przesiada, bo jeszcze mieści mi się w foteliku 0-13kg
te coneco, które pokazujecie są bardzo fajne
NOWOŚĆ !!! FOTELIK KIDDY INFINITY PRO 9-18KG !!! (477312468) - Aukcje internetowe Allegro
dostaliśmy go od chrzestnego Szymonka, ale póki co to się do niego nie przesiada, bo jeszcze mieści mi się w foteliku 0-13kg
te coneco, które pokazujecie są bardzo fajne
Ostatnia edycja:
szopek
Mama Kniazia Burubara
Ja chciałabym wozić Młodego nadal tyłem do kierunku jazdy.
Mam ciągle w głowie tą "stłuczkę" ostatnią. Skoro mną tak rzuciło to co mówić dzieckiem.
Już wcześniej czytałam o tym, ze dzieci JAK NAJDŁUŻEJ powinny jeździć tyłem do kierunku jazdy ( np. Dzieci do czwartego roku życia powinny jeździć tyłem do kierunku jazdy czy bezpieczne dziecko).
Dotychczas nie wyjeżdżaliśmy z Miku na dalekie trasy. Ale nawet w mieście, niby w niewielkich prędkościach, ktoś ci może nieźle przywalić.
Jedyny problem to taki, ze takie foteliki dużo kosztują
RECARO POLARIC Isofix 9-18 kg BLUE CITY SKLEP wawa (478918604) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik samochodowy 0-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 (kolor 72), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce
ten jest " mieszany" tzn. mogłabym go wozić do 13 kg
Fotelik BRITAX First Class Si: Sklep Internetowy Baby Fant
na bezpieczeństwie dziecka się nie oszczędza, ale , ale , ale....
Jednak jakbym miała kupić maxi cosi priori ( Maxi Cosi Priori XP Phantom +Maxi Pilot od G-7 !! (478686236) - Aukcje internetowe Allegro) to wolałabym dołożyć i kupić jak wyżej.
Dopisuję, bo mi się po zatwierdzeniu przypomniało, ze poszłam do sklepu, wyczaić te wszystkie zabawki na żywo. Na pierwszy ogień poszedł ślimak z fisher price, który strasznie wkurzył mojego meżula (twierdzi, ze po kilku sekundach już rozbolała go głowa od dzwieków/wyliczanek ślimakowych).Zobaczyłam szczeniaczka ... i byłam zdziwiona, ze jest taki generalnie niewielki. Mam na myśli to, ze na foto, prezentuje się duzo bardziej okazale
. Ma pewnie gdzies z 30 cm, a jak siedzi to mniej ( to samo wrażenie mam przy zyrafie z klockami z FP). Ale w zasadzie nie o tym chciałam. Ponaciskałam na próbę ( znowu P. już zirytowany), moze być, choć chyba głosu milszego sie spodziewałam. Uszłam juz kilka kroków w kierunku wyjścia jak ten powiedział " przytul mnie", tak sie przestraszyłam, ze o mały włos nie wpadłam na piramidę z samochodzików ( taka piramida co aż sie prosi o rozwalenie). Byłam dosłownie przerażona. Przypomniała mi sie laleczka Chucky. Sory za porównanie, ale tak sobie wyobraziłam jak wchodze do ciemnego pokoju a on pod wpływem wibracji podłogi tym wysokim głosikiem mówi " przytul mnie", " brzuszek". Zeszłabym na serce. W sklepie zabawka kosztowała prawie 140
Ja sie zdecydowałam na TINY LOVE Interaktywna książeczka 3-D - 50% (484450847) - Aukcje internetowe Allegro
Mam ciągle w głowie tą "stłuczkę" ostatnią. Skoro mną tak rzuciło to co mówić dzieckiem.
Już wcześniej czytałam o tym, ze dzieci JAK NAJDŁUŻEJ powinny jeździć tyłem do kierunku jazdy ( np. Dzieci do czwartego roku życia powinny jeździć tyłem do kierunku jazdy czy bezpieczne dziecko).
Dotychczas nie wyjeżdżaliśmy z Miku na dalekie trasy. Ale nawet w mieście, niby w niewielkich prędkościach, ktoś ci może nieźle przywalić.
Jedyny problem to taki, ze takie foteliki dużo kosztują
RECARO POLARIC Isofix 9-18 kg BLUE CITY SKLEP wawa (478918604) - Aukcje internetowe Allegro
fotelik samochodowy 0-18 kg BeSafe iZi Comfort X1 (kolor 72), Sklep internetowy smerfland.pl: artykuły dziecięce
ten jest " mieszany" tzn. mogłabym go wozić do 13 kg
Fotelik BRITAX First Class Si: Sklep Internetowy Baby Fant
na bezpieczeństwie dziecka się nie oszczędza, ale , ale , ale....
Jednak jakbym miała kupić maxi cosi priori ( Maxi Cosi Priori XP Phantom +Maxi Pilot od G-7 !! (478686236) - Aukcje internetowe Allegro) to wolałabym dołożyć i kupić jak wyżej.
Dopisuję, bo mi się po zatwierdzeniu przypomniało, ze poszłam do sklepu, wyczaić te wszystkie zabawki na żywo. Na pierwszy ogień poszedł ślimak z fisher price, który strasznie wkurzył mojego meżula (twierdzi, ze po kilku sekundach już rozbolała go głowa od dzwieków/wyliczanek ślimakowych).Zobaczyłam szczeniaczka ... i byłam zdziwiona, ze jest taki generalnie niewielki. Mam na myśli to, ze na foto, prezentuje się duzo bardziej okazale
Ja sie zdecydowałam na TINY LOVE Interaktywna książeczka 3-D - 50% (484450847) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ide na łatwizne na prezent kupuje pomysl szopek ;-)
A fotelik Ha-NN-aH tylko musze go zobaczyc w sklepie
a jaki jest materiał ? w tym co mamy Dariusz sie troche poci i chyba tak jest poczęści we wszystkich ech
A fotelik Ha-NN-aH tylko musze go zobaczyc w sklepie
a jaki jest materiał ? w tym co mamy Dariusz sie troche poci i chyba tak jest poczęści we wszystkich ech
Podziel się: