reklama
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Ja mam na 18 mc bo wydaje mi sie ze zanizone sa rozmiary a na dlugosc jest barzo krotki i balam sie ze do marca nie stykjnie nam
mm81
Majowe mamy'08
Ja mam dla Ani jednoczesciowy kombinezon na zime z dopinanymi bucikami i mam tez gruba kurtke i do tego kupilam jej ocieplane ogrodniczki. Ania ma tez jedne spodnie troche ocieplane ale takie zwykle do pasa i to jest porazka bo troche z tylka sie zsuwaja bo sa jakies niewymiarowe.
mm81
Majowe mamy'08
Kupilam na allegro fotelik samochodowy za 23 zl. Ten, ktory Ania miala do tej pory jest waski i jak go wezme na basen i jeszcze recznikiem wyloze to juz chyba nie zostanie nic miejsca na wsadzenie dziecka. W aucie nadal bedzie jezdzic w tym starym bo jest bezpieczniejszy.
Załączniki
Ha-NN-aH
BB fan
_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
ja niewiem czy kupowac spiworek ma gleboka spacerowke maly w kombinezon kocyk cieply i oslona ocieplana hmmm niewiem wszystkie macie takie spiworki jak Ha nn aH ?
Ha-NN-aH
BB fan
No ja nie mam osłony na nóżki, a zamiast kocyka to będzie OK, przynajmniej nie będzie się brudzić i jest nieprzemakalne.
reklama
jade
Zadomowiona(y)
Wiki ja mam śpiworek ale ja kupowalam od razu z wszystkim,.
A teraz i tak muszę kupić jakąś lekką spacerówkę, bo nasza to jest tragedia do dzwigania, tzn stelaż
A teraz i tak muszę kupić jakąś lekką spacerówkę, bo nasza to jest tragedia do dzwigania, tzn stelaż
Podziel się: