reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
Dziubek ja plamy z marchewki zapieram w persilu sensitive (starsznie smierdzi), ale jak nie zrobie tego od razu tylko jak juz zaschna to czasami zostaje slad.Pozniej piore normalnie w pralce na 40 stopni w jelpie.

dzieki dziewczyny za rady. Ja kupiłam Vanish do kolorów zobvaczymy czy zadziała:tak: ale jak nie będzie efektów to pewnie zostanie zapieranie tak jak wy to robicie

Mam pytanie jakie kombinezony kupiłyście dla dziciaczków na zime Chodzi o to czy jednoczesciowe z nóżkami i rekawiczkami czy dwuczesciowe typu spodnie i kurtka? Przy tych drugich to trzebabyło jakies buty chyba no bo jak W sumie chyba bardziej bede przy jednoczesciowych no chyba ze sa niepraktyczne przy tych naszych juz duzych dzieciach Zamieszałam ale chyba wiecie o co chodzi?

Ja mam i jedno i dwu czesciowy.Czasami dobrze jest sciagnac chociarz dziecku kurtke jak jest cieplo,nie iwem a jakims sklepie czy w samochodzie.....

reklama
Ja mam jedno czesciowy spiochy spiwor i po krzyku a w dwo czesciowy ciezej sie ubiera portki kurtka itd mialam dwa dwu czesciowy zwrocila wogole chyba lepiej jak dziecko lezy kurtka moze sie podwinac w wozku a tak wszedzie szczelnie ... takie moje zdanie a jak jezdze z malym autem nie ubieram mu kombineznu jak wiem ze do auta i z auta do sklepu zakladam mu cieply dres nie polar a taki misiek (jest na zdjeciu w galeri majowek na zamknietym) pod spod spiochy i wkladam go do fotelika ze spiorkiem takim letnim (nie oslonka na nogi spiworkiem ;-) ) zapinam i jest ok a teraz jak jest bardzo zimno to w tym dresie ale opatulam go w cieply koc i w aucie odkrywam i lekko rozpinam jak sie auto nagrzeje ... wogole kombinezon mial nosi od kilku dni bo tak to polarek lub misiek kurtka kocyk na dwor ... do samochodu boje sie ze mi sie zgrzeja a jak wyjdzie to go przewieje wczoraj bylo zimno mial spioch i kombinezon jak go wyciagnelam byl bardzo cieplutki a co dopiero w aucie :baffled:

ale sie naprodukowalam bez sensu jakos ni ładu ni składu

Do góry