reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Dzieki dziewczyny, ze cieszycie sie razem ze mną :-)

Mam jeszcze kilka zdobycznych ciuszków dla brzuszka (czyli dla mnie - kangurzycy), ale to juz jak namówie mojego Marcina na zrobienie mi w nich fotek - to Wam się pochwalę :zawstydzona/y:

reklama
Ale fajne zakupy macie! pokazujcie więcej, to sobie chociaż trochę poogladam, bo u mnie kaski narazie niet

hihi, to prosze - kilka kangurzych zdobyczy.
Cieszy mnie to ze wiekszosc bedzie mozna uzywac po porodzie, bo nie są to typowo ciążowe rzeczy, a na brzuszku rewelacyjnie sie układają i jest jeszcze zapas :-)

bluzeczka z marketu za 4zł!!!

czarna sliczna (niestety fotka tego nie oddała) za 10zł (Allegro)

sweterek, który jest ekstra! (chyba za naście zł) Allegro

i bluzeczka, której zdjecie wam wczesniej posyłałam juz (Allegro):

i jedna nowa urocza tuniczka z Allegro:

PS. miniaturki mozna powiekszyc.
Jeszcze kilka fotek wrzuce do "brzuszków" :-pku potomnosci...

Ja dziś w ciucholku wydałam całe 25zł, a kupiłam całą torbę ciuszków dla maluszka, większość nowych, z metką!:szok: To zaszalałam!

cześć mamusie :-) musze pochwalić sie nowymi zakupami :tak:wy też tak macie że ciagle wracacie do tych ciuszków i je przegladacie ?:baffled:już nie moge sie doczekać kiedy ta kruszynka bezie mogła to wszystko ubrać :tak::tak::tak:

reklama
Do góry