reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Iwonka- przepraszam nie dostrzegłam twojego posta:zawstydzona/y:
JDLT nie pasuja do Jixinów ani Lego. Inaczej na pewno kupiłam bym zestaw z dinozaurami.
Te cegły to też jeszcze nie takie. Tamte są takie mniej więcej jak Hemar tylko duuuuze
Cosmo- mój Miku ma taki zestaw Wadera, taka obwodnicę i wcale się już nią nie bawi.
Potrącał te przęsła z wiaduktu i wszystko leciało, robiliśmy wiec tylko trasę naziemną aż w końcu i tak stracił zainteresowanie.Gdzieś od grudnia do marca była w użyciu. Jak trochę podrośnie to mu wyciągnę znowu. Na taki zestaw jak twój to nie mam pokoju, musiałbym ściany wyburzyć;-).

Ostatnia edycja:
reklama
O kurcze to teraz nie wiem jakie ma klocki te z zoo,czy te jdlt czy jixin:sorry2::baffled:

Dinopociąg oczywiście fascynuje moje dziewczynki:tak:,tylko ceny szok.Ten za 149zł ma tylko 3 dinozaury,nazbierać całą kolekcje to ładna kwota wyjdzie.:sorry2:

Jeszcze kucyki pony te nowe by chciały.

Iwonka- W zeszłym roku kupowałaś jdlt:tak: Więc dinozaury będą pasować.

Mam podobne zdanie co do dinopociagu. Taki marny zestaw, za taka kasę. nawet nie wygląda to porządnie.

Ostatnia edycja:
Iwonka Kondzio tez lubi te bajke dinopociag ale nie wiem czy bawil by sie dinozarami,znajomi maja i jakos niet.ale lubi cala rodzine peppe pig.kolezanka ma taki zestaw i tak sobie fajnie rozklada,dziala jego wyobraznia:tak:myslalm o klockach wlasnie jakis,mam juz taki zeszyt z dlugopisem.jak sie nacisnie to mowi co to jest:tak:jest sporo obrazkow,musze dokupic jeszcze inna czesc.tatus dowalil w ogole prezent dla niego,myyslal o wii:baffled:stwierdzialm ze jeszcze tv by musial wiec sobie mam nadzieje odpuscil.ostatnio bylismy u znajomych i ich corka grala(taka jak Kondzio)oczywiscie moje chlopaki zafascynowane,trudno powiedziecv ktory bardziej.sasiadka ma tez to WII i Kondzio z nosem na oknie patrzy na nia:baffled:ja uwazam ze to za drogi,duzy prezent,zupelnie nie do wieku.

Kwiateczek o czym piszesz? o grach typu play station 3 lub Xbox:confused: jesli tak to powoem ci że to jest zarabiste .My mamy PS3 tzn tescie kupili i sobie wypożyczamy co jakis czas. świetne gry gdzie dzieciaki są w ruchu,ja mam płytę z tańcem,teraz zakupuje fitness,boks, tenis inne sporty,noo dosłownie wszystko a efekt wspaniały. .Najbardziej poki co pdoba sie dzieciakom gra eye pet. wirtualne zwierzątko ktorym trzeba sie zajmowac,w wygląda to tak jak sie patrzy w tv że ten zwierzak chodzi po mojej podłodze.:-D:tak:

Szopek a skąd wiesz że to te? Jixin nie robi serii zoo? Bo ja jeszcze nie sprawdzałam,zaraz zerkne.

Szopek Zuzka ma te zwykłe polskie klocki bez pociągu z kilkoma autami, choć bardziej kręcą ją w tej chwili te
WAFLE KLOCKI KONSTRUKCYJNE PRZETRZENNE 60 el. MEGA (1889026892) - Aukcje internetowe Allegro chyba w końcu do nich dorosła, w sumie mi się też podobają fajne rzeczy można zrobić tylko ich mało ma.
Oglądam i podziwiam.
My jesteśmy sprzeczni z P. w sprawie zabawek, on twierdzi że to co ma to za dużo, tylko nie bierze pod uwagę ze może nasze dziecko dojrzewa i juz nie potrzebuje dzieciowych co jej zabawki wg. mnie stawia w świetle ubogiego asortymentu. Z drugiej strony czasem mam wrażenie że mnie bardziej cieszą te zabawki niż Zuzkę.
Ale na Mikolaja czekamy:tak:

Iwonka tak o te gre mi chodzi Wii :TAK:CZY JAKOS SIE TO NAZYWA.JA Z TECHNOLOGIA TROCHE NA BAKIER JESTEM.G ostatnio wlasnie zobaczylreportaz na temat szpitala i dzieci:tak:cos z ciezkimi chorobami.tam wlasnie lakarz powiedzial jak dzieci sie zmienily przy tej gze:tak:pokazali chlopaka ze 14 lat,nie mial jednej nogi,kilka tyg wczesniej nawet nie wstawal a teraz skacze na jednej nodz by do tego pokoju przejsc gdzie jest gra.Dziewczynka 10letnia mowila ze po niektorych grach ma zakwasy:-D.OTO CHODZI,O RUCH I LECZENIE:tak:Gry nie sa takie tanie,trzeba naprawde uwazac na to co sie bierze.Nasi znajomi maja taka gre co trzeba sie bic az ludzik spadnie z maty:sorry:nazywaja ja ATY ATY i corka jej gra.taka jest jak Kondzio.moje dziecko jak to zobaczylo to malo tv im nie rozwalilo:-D ALE NIE SADZE ZE TA gra jest dobra dla niego,potem bedzie okladal dzieci:baffled:oni nie maja wlasnie takich gier do wieku tylko bardziej do siebie,jakis golf,boks itd chyba w zestawie bylo.Ty jak widze masz gry dla nich odpowiednie.ja sie boje o Kondzia bo to chlopak i narwany wiec nie chce miec potem problemow juz zawszesnie:sorry2:

Sylwia u Kondzia w przedszkolu sa podobne te klocki,dzieci bardzo chetnie nimi sie bawia,konstruuja telefony,widzialm ostatnio a potem lataja po pokoju i gadaja:-D:-Dtamte sa rozne,male ,wiekszee,podluzne itd.

Sylwia te klocki wafle tez sie podobają moim dziewczynom,zawsze z nich budują smoki jak jesteśmy na takim jednym placu zabaw.

Kwiateczek ,to prawda z tymi zakwasami:tak:a tez reportaż też oglądałam.

mialam nie opuszczac watku, totez sie wtrace ;-) JDLT pasuja do jixina i duplo :-) sprzedajemy tego mase. jdlt ciut ciezej na poczatku sie lacza, ale pasuja i chwile potem sie wyrabiaja. sami mamy rozne zestawy, wlasnie jdlt zoo, jixina - straz pozarna i pociag (happy country chyba), a jeszcze chyba smily play taki duzy zestaw farma :-) wszystko pasi.

macie fajne pomysly na prezenty.. fajoski ten tor wadera, nie widzialam tego! moj co prawda jest chory na glowe ;-) i bawi sie wylacznie autami, resorakow mamy z tysiac i ciagle im malo! uklada tory w domu i jezdzi, ale i sciany, i meble sluza za podloze ;-) i rysowac lubi. no i hitem jest rowerek biegowy, dostal na urodziny w maju i sie z nim nie rozstaje, zaden spacer nie moze sie odbyc bez rowerka. kto nie ma - polecam :-) pedzi jak szalony :-) ciesze sie z drugiego - tzn tego first bike'a, bo sie ciagle kloca z Filipem (ktory ma duzy rower, na pedaly). no i zostanie cos dla Felka, bo ten Maksa juz jest ostro zajechany :-D

reklama
Moja kolezanka ma tez te ZOO klocki oraz straż i tomka ale niestety nie pasują:sorry2:

Rowerek biegowy mamy,kupiłam Klaudii ale jeżdzi na nim tylko siostra;-):tak:

Aenye gratuluje wygranej,podaj link do sklepu:tak:

Do góry