reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Sylwia,rowerek biegowy bardziej starsza uzywa niż młodsza,bo ma rowerek z doczepianymi kółkami i woli ten niz biegowy co jest oczywiste,ale potrafi na nim jezdzic,to kwestia przyzwyczajenia dziecka i checi,Jak byłam w ZOO to dzieciaczki smigały cały czas na biegowych rowerkach.Kupisz normalny z kółkami odczepianymi to napweno załapie pedałowanie tez :tak:kup rowerek 12 cali nie większy,potem będzie dla Cyprianka a dla ciebie mniej kilo pchania puki co;-)
A nauczy sie jezdzic na dwoch kółkach jak nie w tym roku to w następnym,tyle ze na biegowym szybciej i jest szansa duza ze juz w tym roku ,a na zwykłym to zależy od pracy rodzica i jezdzenia z dzieckiem i uczeniem a to bardziej czasochłonne.

reklama
Dzieki dziewczyny trochę mam teraz mętlik w glowie bo ustaliliśmy bo staneło na tym że w tym roku boiegowy w nastepnym wiekszy tradycyjny . Choc w sumie nie wiem na co ja liczyłam ,pewnie wiadomo ze poczatki sa trudne.
A Iwonka powiedz mi czy na tym z pedałami to Klaudia sama jedzie czy musisz ją pchać zawsze?Jakie masz ? bo ten co migotka to kojarzę
dziś sie musze zdecydować jak chce na allegro zamówic

Dzięki Migotka.:-)
Mi się bardzo podoba taka twórczość koszulkowa ale za 25 funciaków to chyba dziękuję, postoję.

Czy może ktoś kojarzy takie teledyski na mini-mini -klasyka, "mydło lubi zabawę" ale nowsza wersja z takimi ludzikami, czy też stworkami i dołem leci tekst w systemie karaoke. Kolorowe, bez umcyk-cyk,bez disco-polo, wydziwnień.

Czy ktoś to kojarzy, jak to się nazywa?
Nie potrafię tego znaleźć na stronie mini-mini a chciałabym kupić tego czegoś płytę.

Szopek ja kojarzę ,moje spiewają te piosenki(szczególnie Klaudia):tak::tak::tak::tak::-),Może jeszcze nie wydali płyty z tymi utworami bo pewnie na stronie minimini.pl by było coś wspomniane ,tak jak o poprzednio wydanych:confused:

Dzięki Migotka.:-)

Czy może ktoś kojarzy takie teledyski na mini-mini -klasyka, "mydło lubi zabawę" ale nowsza wersja z takimi ludzikami, czy też stworkami i dołem leci tekst w systemie karaoke. Kolorowe, bez umcyk-cyk,bez disco-polo, wydziwnień.

Czy ktoś to kojarzy, jak to się nazywa?
Nie potrafię tego znaleźć na stronie mini-mini a chciałabym kupić tego czegoś płytę.

Znalazłam
Tridulki - piosenki karaoke dla dzieci
[video=youtube;iRZsvzF4itE]http://www.youtube.com/watch?v=iRZsvzF4itE[/video]

Miała któraś z was doczynienia z butami wojtyłko:confused:
Dziś byłam na butowych zakupach ale nie widziałam takich choć specjalnie zwracałam uwagę.

Kupiłam niskie kozaki z firmy Korecki. Jakoś nigdy do mnie nie przemawiała ta firma. Mieli sztywne podeszwy i średni design w stosunku do ceny. Tymczasem miło się zaskoczyłam, maja fajne buty zimowe z czarnej ( ich zdaniem) skóry, ładne i zginają się tam gdzie trzeba.Niestety rozmiary do 25. Na pewno w zeszłym roku ich buty w tym rozmiarze nie były tak fajne, na 100 % były sztywniejsze.
Kupiłam inny model. Miku twierdzi, ze wygodne, łatwo założyć ( Panicz ma wysokie podbicie), język nie jest luźny tylko taki z butem połączony(śnieg nie wleci).
Oby się nadały.
W lecie kupiłam mu 2 kurtki zimowe, ale teraz okazały się za bardzo na styk. Zostały mu jeszcze dwie ale do końca zimy nie pochodzi:no:

reklama
Jednak stanelo na tych wojtyłko czyli jedyne polskie (nie chińskie jak w 90% asortymentu w naszym miasteczku) buty których cena przeszła dla dwójki. Niestety nie skórzane ale na razie ok może przetrwają. mialąm Cyprianowi kupić takie dobre skórzane ale niestety 140 za jedne to teraz bylo za dużo. Te w sumie też wkladke mają . a i tak długo w zimie nie będzie chodził. Ma dobre Elefanteny-pierwsze kroki to jego główne buty na razie.
Ja kupilam kurtki F&F w tesco po obnizce 53 złote, chyba w miare i fajne, u nas ceny 70-140zł :szok:

Do góry