reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Tez go miał kupic i zrezygnowałam jak zobaczyłam ile za niego " śpiewają". w sumie dobrze bo byłby jeszcze jeden rupieć w domu. Tak myślałam, ze trzeba mocno zasysać a Miku jak wspomniałam leniwy. Pije czasami z normalnego kubka i tam przecież leci bez trudu to jak się ma przestawić.

Z tego bidoniku co go wkleiła Dotkass to Miku wypija ( i wychlapuje trochę , nie za wiele, ale jednak) gdzieś z półtora kubka na dzień czyli jak na niego dużo. Wcześniej naprawdę trudno go było przekonać do picia. Dawałam mu w upały w kartoniku z tymbarka picie, żeby już pił cokolwiek. Z tym, ze musiałam mu trzymać kartonik bo on zaraz robił ścisk i wychlapywał wszystkie picie. fontanna soku jabłkowego. A jak mu trzymać picie to weźmie łyka i zmyka . Tu pan i władca napoju;-)-ważniocha.
Jeszcze go z katalogu zamawiałam na specjalne życzenie jakby to nie wiem co było .

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam cos podobnego jak Dotkass ze slomka.Kupila teraz drugi z Tommee tipee ale cos ciezko idzie:no:poprzedniego nie moge nigdzie spotkac:no:
Iwonka na takim wlasnie koniku Kondzio rozwalil warge w przedszkolu,wtedy co bylismy pierwszy raz:sorry:
Szopek Kondzio tez tak naciska zaraz kartonik:angry:chce a nie moge mu dac bo zaraz caly mokry:baffled:

ten wczesniejszy to taki mamy
c_big1812232.jpg

tylko ze wzorem innym.
teraz to może by mu poszło już picie z niego ale zgubiłam słomkę ze środka :baffled:

Bo te kubki trzeba tak pucować, , rozkładać wszystkie części , składać. Zwłaszcza ten TT to była maskara , tyle zakamarków.

szopek to Mikuś tak samo jak Ami pije już z normalnego kubka, więc trudno jej już "ciągnąć"- ssać znaczy się, boszzzzzzzz biorąc pod uwagę, że chodzi o dziewczynkę dziwnie to brzmi :dry:, co do kubków z zakamarkami, kurcze masakra jakaś, jeszcze jak można rozłożyć na części to ok, ale jak się nie da to za jakiś czas taki syf się zbiera w szczelinach, że nic tylko wyrzucać średnio co tydzień...i weź tu wydaj 50 zł za kubek na tydzień czasu :sorry2:

Mleko Amela pije z takiego

Stwierdzam, że kubki Canpolu są nie dość, że nie drogie, to jeszcze fajne i bez większych zakamarków, więc stawiam na nie :tak:

Ostatnia edycja:
Szopek to jets wlasnie ten o ktorym ja pisalam:tak:Chyba mamy takie same:-)my tez inny wzor.Ale kubek ma przegryziona troche slomke wiec kupilam inny,z termosikiem i dobrze ze tego nie wyrzucialm jeszcze bo ten nowy wlasnie rzlozylam na czesci by umyc i po ktorym razie nie da sie pic:no:ssie a nie leci:no:
Taki,niebieski:baffled:
Bidon pstryczek 300 ml Tommee Tippee BPA 0% 18+ (789789028) - Aukcje internetowe Allegro

Tego starego ciezko umyc ale latwo z niego pic itd.my zadowoleni ale ten nowy ciezko sie otwiera,do tego nioe dziala teraz:baffled:

tak sobie czytam o tych kubkach i kubeczkach i zazdroszczę Wam bo moje dzieciaki nawet próbować nie chcą, butelka i już. Filip tylko aventy a Ritka różne tylko smoczek silikonowy i profilowany być musi. Kupiłam juz kilka takich kubeczków i większość juz wyladowała w zabawkach albo w kąpieli jako zabawki bo pić z nich nie maja zamiaru:zawstydzona/y:. Może za jakis czas jeszcze raz spróbuję...

Madzia dokladnie na tym ustniku co pokazala teraz Mamita nauczyla sie Klaudia pic wlasnie,gdy ja przezucalam z butli,Nic nie tolerowala a ten ustnik kupilam wlasnie z zestawem LOVI i byl to strzal w 10tke.Tez kupe kasy wydalam na rozne roznosciowe kubki i nic,tez sie walaja w szafkach a ten ustnik zalapala :-)

Nie dawno jej zmienilam kubek na inny,taki typowy niekapek i nie chciala z niego pic,zucala nim o podloge i plakala,ale ja caly dzien przetrzymalam i w koncu tak jej sie pic chcialo ze po 8 godzinach walki napila sie z nowego.

Ostatnia edycja:
dzięki mamita właśnie myślałam o takim ale byłam w dwóch sklepach i nie było, a na allegro jeszcze nie zajrzałam , dzieki jeszcze raz lecę kupić jeden na próbę;-)

reklama
Do góry