reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Szopku dzieki za porade :)

Moim zdaniem klocki firmy Hemar sa ok.Ostatnio bawilam sie nimi z kuzynami Ani i nie bylo zadnych problemow z rozczepianiem ich. Sa tam rozne elementy, z ktorych mozna budowac domki, pojazdy.
Kupilam Ani duza ciezarowke Hemar z klockami. Bardzo jej sie podobala. W biedronce po15zl byly.

reklama
Cosmo, mojej siostry synkowie mają taki sklep, bawią się super, jak się zawezmą to "ich nie ma" :tak:;-):-)

Ja jeszcze nie myślałam co kupię Amelci, narazie mam masę innych spraw na głowie :sorry:, ale niedługo będę musiała zacząć myśleć, bo święta już tuż tuż :eek:

anusiasac - Klaudia u Nas w zeszłym roku dostała takie klocki więc w tym odpadają

Ogólnie podobają mi się te fontanny albo bujak co któraś z Was pokazywała tyle, że z bujak u Nas nie wypali bo jak chodzimy do alergologa to w poczekalni jest taki i Klaudia nie chce się bujac.

Ja kupie córci na gwiazdkę zestaw ciastoliny tylko jeszcze nie wiem czy jakiś na początek mały czy odrazu większy.

No nie wiem czy dobry pomysl z ta ciastolina,Ja kupilam Vanessce dopiero teraz taki zestaw,i tak jest z tym balagan,ale juz nie chodzi o to,tylko Klaudia zabiera jej ta ciastoline i rwie na kawalki,rozgniata na meblach a nawet do buzi wsadza.
A ten bujak dobry bo i na dworzu jako ogrodowa zabawka moze byc.Nasz 3 lata juz ma i nic mu nie dolega.Stal w sloncu,sniegu...

A u nas Miśka sama sobie wubrała prezent. Ma być lala, której można dawać pić i wózio do wożenia. Ma taką malutką lalę i nosi ją non stop w nosidełku, daje jej pić ze swojego kubka i karmi łyżeczką- więc myślę, że tak funkcyjna będzie dobra. A standardowo raz w miesiącu kupują sobie z tatą samochodziki hot wheel;-)

o rany pojecia nie mam co by tu dzieciakom na Mikołaja kupić, też myślałam o takiej fontannie, fajnie że są tańsze wersje:-D ale sama nie wiem.
Z dużymi dziećmi łatwiej, Zuzia to sama powie co chce, nawet listę życzeń napisze, co gorsza:szok: ale chyba na aparacie się skończy.
A co mężulkom kupujecie bo z tym mam zawsze problem???/:sorry:

iwonka - Ale to już chyba od dziecka zalezy z tą ciastoliną, bo na innym forum mamy własnie pisały, że ich Dzieci w podobnym wieku bardzo lubią sie nia bawić i nie ma tego typu problemów.

panistepelek ja bym jednak nie ryzykowała z tą ciastoliną jeszcze, wstrzymałabym się do momentu, gdy minie etap próbowania wszystkiego wkładając do buzi, ale Ty najlepiej znasz swoje dziecko, więc i tak decyzja należy do Ciebie :tak:

Madzia, ja z moim nie mam problemu, gdyż jest zapaleńcem konsoli i przeróżnych najnowszych (niestety) gier, więc jak coś mam mu kupić to będzie to kolejna gra na x-box'a, albo nic, nie ustaliliśmy jeszcze czy coś sobie kupujemy, od jakiegoś czasu żadko kupujemy coś sobie nawzajem, raczej chodzimy razem na zakupy i wybieramy dla siebie tymbardziej, że kasę mamy wspólną ;-):-D

reklama
Przyszedł ten bujak little tikes i jestem nieco zawiedziona. Jest bardzo mały, nie wiem, gdzie Miku ma trzymać nogi, bo płozy ma bardzo wąskie. nie sprawdziłam wymiarów i mam teraz.... no i się go młody boi.:-(

Do góry