reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

a ja znów o tym samym czyli o butach..:sorry2:
Pod koniec maja kupiłam i to takie z zapasem ( nie za wielkim ale jednak) a tu patrzę, ze już przymałe się robią.Czy macie dla swoich pociech jakieś sandały co bez skarpet są wygodne? W upały nie chce mi się go katować skarpetkami , poza tym normalnie patrzeć nie mogę na skarpety i sandały.
Te nasze nie nadają się bez skarpet, muszę też kupić jakieś bez rzepa bo cwaniak rozpina. Ostatnio wywalił jak siedział w wózku, pół drogi się wracałam i szukałam.

Nadal ma bąbelki na nóżce...

reklama
Szopek, ja mam takie najzwyklejsze sandałki zetpol one mają materiał od środka i na zewnątrz, więc chyba nadają się, żeby śmigać bez skarpetek...i nie mają rzepa, tylko takie metalowe zapięcie, usztywnioną piętkę, są przewiewne...

Oto moje cudo:-)lepiej wyglada na manakienie ale sama sobie zdjecia nie mam jak pstryknac,jedno sie udalo,na zamknietym dodam:sorry:

Zobacz załącznik 145512Zobacz załącznik 145513

i butki:-)Zobacz załącznik 145514

Kwiateczek, cudne i suknia i buciki...no nie wiem, czy pannamłoda, mimo tego, ze to rodzina, nie będzie zazdrosna.....a włoski musisz koniecznie upiąć...jakiś luźny zgrabny koczek byłby super..ja np. lubię taki mały bałagan na głowie...
11452_318x500.jpeg
Gwiazdy_czasza_sie_kok_1984753.jpg

Kok.jpg

kwiateczek, jak taki upał to chyba będzie Ci jednak wygodniej z upiętymi :tak:, po szleństwach włosy nie upięte będą jak "selery", więc radzę upiąć :tak:
Tez tak myslalam ale je troche obcielam i nie wiem jak teraz:sorry:

a ja znów o tym samym czyli o butach..:sorry2:
Pod koniec maja kupiłam i to takie z zapasem ( nie za wielkim ale jednak) a tu patrzę, ze już przymałe się robią.Czy macie dla swoich pociech jakieś sandały co bez skarpet są wygodne? W upały nie chce mi się go katować skarpetkami , poza tym normalnie patrzeć nie mogę na skarpety i sandały.
Te nasze nie nadają się bez skarpet, muszę też kupić jakieś bez rzepa bo cwaniak rozpina. Ostatnio wywalił jak siedział w wózku, pół drogi się wracałam i szukałam.

Nadal ma bąbelki na nóżce...

ja tez nie moge patrzec na skarpety ale niestety musze zakladac jak Kondzio chodzi bo gorny pasek od sandalek i na kostce go obciera:baffled:jednak za bardzo sie ta stopa rusza a on biega jak szalony:sorry:zauwazylam na kostce sniaka i od gornego paska wlasnie,zdejmuje mu jak idziemy na spacer a on jest w wozku i zakladam jak go puszczam zeby polatal:tak:

Aniusia my to mamy ten sam gust:tak:tez mi sie podobaja te upiecia ale jua mam za krotkie wlosy teraz:baffled:nie potrezebnie obcielam:no:
myskle ze jak bede robic balejaz obetne jeszcze krocej tak za uszy byle je pozniej zwiazac mozna bylo w kitke i wuprostuje i tyle:sorry2:problem ze wloski bede robic jak bedziemy u G bo tam sa super dziewczyny co robia fajowo a w czwartek przed weselem jedziemy do mnie a u mnie nie ma kto mnie uczesac:no:sa dwie fryzjerki ale czesza babcie:baffled::sorry2:

Dziewczynki, potrzebuję jakiś nieduży dmuchany basenik na wyjazd. Nie będzie on dużo używany, bo tylko przez 10 dni (jeśli będzie ładnie). Macie może jakieś baseniki, które możecie polecić, w miarę niedrogie?

My tej pelerynki nie mamy, bo kupowaliśmy w tamtym roku na zaś, ale na zdjęciach wygląda że rzeczywiście chroni tylko głowę.

reklama
Do góry