reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

migotka - Jak byłam z Klaudią u alergologa to była właśnie taka zabawka ale moja córcia nie była zainteresowana.

mm - Fajny wóz strażacki. :)

reklama
Też chciałam kupić tą mulę Myśle sobie do Ikei nie mam dostępu ale teraz sobie przypomnialam ze prawdopodobnie jade na impreze do koleżanek które mieszkają zaraz koło Ikei to chyba tam zachacze dzięki migotka za przypomnienie Na allegro jak kiedyś patrzylam to tylko takie małe były + przesylka
Jakie to jest duże tak wizualnie (cm widzialam ale nie umiem sobie wyobrazić) bo dość dużo koralików ma

Fontanna super tylko niestety już cenowo nie tak bardzo Może jakąś używaną popatrze
Dziś dostaliśmy zwrot podatku za Zuzię Pójdzie na szczepienie pneumokoki i częsc na ocieplenie ale coś jej kupie

Ostatnia edycja:
Fontanna niestety troche kosztuje wiec Ania musi jeszcze poczekac.
Ostatnio babcia jej kupila cos takiego IKEA | Zabawa | Zabawki | MULA | Zabawka
Patrzylam przed chwila na allegro na ceny zabawek z ikei i az sie gotuje jak widze jak niektorzy zeruja na tym ,ze jest malo tych sklepow i daja niezle ceny.

Właśnie patzryłam na tą fontannę ale cena mnie powaliła, musze zobaczyć moze uzywaną dostanę.
mm81 fajna zabawka tylko że Zuzia nie chodzi jeszcze więc to kupimy później

reklama
Do góry