reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

Zapomnialam napisac ze mialam miec wlosy takie jak anusia wkleila to ostatnie zdjeci LO ale nie mialam ani jednego pasemka jak tam:no:taka fryzjerka u nas.niby w moim wieku ale czesze same babcie:baffled:ale bylam zla:angry:musialam w domu troche poprawiac bo szok,juz mialam myc glowe:no:

Zrobilam tez zdjecie kompleciku od chrztu Konradka i chyba go sprzedam na allegro:sorry:

reklama
migotka jaki nastrojowy :-D:-D:-D przypomniał mi ze kiedyś miałam plakat Jacksona z jakiegoś niemieckiego Bravo, trochę podobne :-D

Wczoraj kupiłam małej to :-) Właściwie to chciałam jej kupić stolik i stołeczek, ale nie było zielonych stołeczków. Poza tym jest jeszcze trochę za duży i nie wdrapałaby się sama.

migotka też mam zamiar kupić coś takiego... jak Majka rehabilitowana była to była tez tam taka zabawka i rehabilitantka mówila, że jest świetna bo stymuluje

reklama
Fajna ta straż pożarna. Amelcia też ma kolejkę z IKEA, uwielbia ją...wogóle te zabaweczki drewniane są super...R ostatnio Ami kupił w SMYKu ogromne pudło drewnianych klocków, teraz jest na etapie zabawy właśnie nimi :tak:

Do góry