reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
hmmm a może ma tak wrażliwą skórę , skoro przeszycie na podeszwie spowodowało odcisk :confused:
a jak zakładasz ,to dobrze trzymają stópkę ?

Tak, dobrze, trzymają. Pomimo rzepa, trzyma mocno.
Już się zastawiałam czy wyciąć to przeszycie na podeszwie, one chyba i tak klejone tak dla picu przeszyte, bo widzę po bokach klej.
Coś mu się wydelikaciły stópki akurat na czas pierwszych kroczków:baffled:.

Szopek ,ja kupowalam juz duzo butow firmowych i nie firmowych ale nigdy Vanessce sie nie przytrafilo zeby ja obtarly....

Ja z tym będę musiała iść do lekarza, bo ostatnio on pomykał głownie boso i w bawełnianych skarpetkach( nie żaden nylon pastik). Wiadomo jak pogoda, spacer głownie w wózku a bąbelków doszło.
Mama moja mówi ze to alergiczne, bo to się zbiegło z czasem z wprowadzaniem mleka modyfikowanego
http://www.atopowe-zapalenie.pl/atopedia/Objawy_atopowego_zapalenia_skóry

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, czy któraś z Was ma jakąś bieliznę Intimissimi? Czy dobre gatunkowo? I jak to jest z tymi dziwacznymi rozmiarami Tg2, Tg3... podobno tg2 to 75B a tg 3 to 75-80C.

reklama
Dziewczyny mające dom i ogród - polecam kupić domek jeśli jeszcze nie macie.
Dziś mój Miku spędził pół dnia bawiąc się czymś takim LITTLE TIKES DOMEK WIEJSKI 440S od ręki W-wa (663367880) - Aukcje internetowe Allegro

Naśladował kuzynki i " piekł "z nimi, "zmywał naczynia" ( tak jest taka niby kuchenka niby zlew, niby półki.
Fantastyczna sprawa.
iwonka jakiś ma, ale nie wiem jaki :dry:

Niech no zacznie mi się wieść finansowo to kupie taki LITTLE TIKES 444c INTERAKTYWNY DOMEK 4 W 1@ KRAKÓ (663373021) - Aukcje internetowe Allegro

Byłam w szoku , że coś takiego go interesowało. Bawił się też kosiarką zabawkową, ale z mniejszym zainteresowaniem.

Do góry