Anusiasac, my mamy dokładnie taki sam jeździk dla Maksia! Jest rewelacyjny i Maks go uwielbia do dziś - co ważne, on jest dość długi, więc nadaje się też dla większego dziecka, takiego 3-4-latka. Wprawdzie dla takich maluszków jak nasze, które jeszcze nie siedzą na takim jeździku do końca stabilnie (przynajmniej mój Miki), może być trochę duży, ale dzieci szybko uczą się korzystać z takiego autka, a ono dłużej posłuży, bo takie krótsze małe autka szybko stają się za małe.
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Ola, Mati w niedziele nam zrobił niezłą niespodziankę, po prostu stanął przy autku, oparł się o kierownicę i sam wsiadł na jeździk... takie oczy zrobiliśmy...gdyby nie to, ze brakuje mu kilku cm do podłogi, to pewnie, by się jeszcze odepchnął i pojechał....naprawde to był trafiony zakup...
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Polka co do tego niekapka NUBY to tez go mam i to jest porazka,ja polecam balonik canpola z silikonowym ustnikiem,pisalam i wklejalam fotki kiedys tutaj ,Kangurce a raczej Nikolce tez tylko ten przypasowal bo z innych nie chciala pic.Polecam!
Ostatnia edycja:
Iwuś, ja kupiłam ten Nuby z silikonowym ustnikiem myślałam że cgwyci ze względu na ten silikon no i dupa to teraz zastanawiam się czy ten co pokazujesz też chwyci, ona jak widzi inną butelkę od swojej to już głowę odwraca
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Polka, witam w klubie
normalnie, nie wiem co teraz zrobić cwaniary są nie ma co, może za dwa dni znów spróbuję jej podać zobaczymy, może się udaPolka, witam w klubie
szopek
Mama Kniazia Burubara
A ktoś ma taki jeździk z barierką i rączką do prowadzenia?
w stylu chicco CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (624403810) - Aukcje internetowe Allegro tylko tańsze jakieś np. HIT JEŻDZIK Z KOŁYSKĄ MP3 PROWADNIK 3w1Poleca (617497526) - Aukcje internetowe Allegro bo ja z tych leniwych i schylać mi się nie będzie chciało.
Generalnie to podstawowym kryterium jest to, żeby koła miał czarne bo Miku po tym rozpoznaje czy to samochód czy jakiś szajs nie wart uwagi.
w stylu chicco CHICCO QUATTRO JEŹDZIDEŁKO 4w1 NAJTANIEJ OKAZJA! (624403810) - Aukcje internetowe Allegro tylko tańsze jakieś np. HIT JEŻDZIK Z KOŁYSKĄ MP3 PROWADNIK 3w1Poleca (617497526) - Aukcje internetowe Allegro bo ja z tych leniwych i schylać mi się nie będzie chciało.
Generalnie to podstawowym kryterium jest to, żeby koła miał czarne bo Miku po tym rozpoznaje czy to samochód czy jakiś szajs nie wart uwagi.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Polka a jaka masz zwykla butelke? Bo takie ustniki mozna dokupic silikonowe,a ten w Canpolu jest fajny i zupelnie inny jak ten NUBY.
Szopek ja mam taki chicco ale powiem ci szczerze ze zle sie prowadzi dziecko w takim jezdziku.Prosto pojedziesz dobrze ale ze skretami juz gorzej.
Ale szok jaki drogi ten Chicco jest teraz ja placilam ze 130zl
Szopek ja mam taki chicco ale powiem ci szczerze ze zle sie prowadzi dziecko w takim jezdziku.Prosto pojedziesz dobrze ale ze skretami juz gorzej.
Ale szok jaki drogi ten Chicco jest teraz ja placilam ze 130zl
reklama
Iwuś ja ma Nuk-a ten wąski smoczek no i butelka wiadomo nuk. Dziś jej dałam tą butelkę do zabawy no to ustnik sobie gryzła a ja delikatnie przechylałam żeby przy jej gryzieniu coś leciało, ale żeby tak wzięła i się napiła to nie zbyt. Poczekam może chwyci
Podziel się: