reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
U nas autko jeździk dla Maksia było hitem, do dziś się nim bawi, Mikołaj na urodziny dostanie takie samo, żeby każdy miał swoje.
u nas też to był hit! mielieśmy jeszcze motor odpychacz i też był mega ekslotowany przez wiktora mala też jeżdzi już na odpychaczu kiedyś go pokazywałam... o taki
FISHER PRICE gadający chodzik jeździk (618226442) - Aukcje internetowe Allegro ja zapłąciłam 159zl + przesyłka, a w Selgrosie były po 200zł
Nasza Julianka uwielbia burzyć budowle z klocków ma te duże z Megabloks z pianinkiem
http://allegro.pl/item623589760_swietne_muzyczne_pianinko_mega_bloks_z_klockami.html a buduje też całkiem duże wieże ale to może dlatego że Wiktor jej pokazywał co i jak...
Ostatnia edycja:
sylwia85
Majowe mamy'08
MAM PYTANIE CZY KTOŚ KUPOWAL NA ALLEGRO TAKIE BODY W MEGAPACKU MYŚLICIE ŻE SA ONE DOBREJ JAKOŚCI ? bO MUSZE KUPIĆ CAŁY ROZMIAR BO JUŻ NIC NIE MAM PODOSTAWANE TU WYCHODZI TANIEJ DUZO W PRZELICZENIU NA SZTUKI
TYLKO NIE WIEM CZY SIE OPŁACA ZEBY SIE NIE ZESZMACIŁY PO PRANIU
* kaama29 * BODY 18-23 miesięcy *EARLY DAYS* 7 PA (619955912) - Aukcje internetowe Allegro
EMIL BODY EARLY DAYS18-23m 7PACK PROMOCJA (624867856) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE body 7-pak 12-18 m-cy (616455415) - Aukcje internetowe Allegro
tO MI SIE PODOBA NAJBARDZIEJ
http://www.allegro.pl/item616769631_super_3_pack_body_bodziak_na_wiosne_r_86.html
a I NIE WIEM CZY 80 CZY 86 TE ROZMIARY CZASEM TAKIE POMYLONE ZE 80 NA NIA MALE A 86 Z DŁUGIM REKAWEM CHYBA PRZYDUŻAWE MUSZE ZMIERZYĆ
a MY JEZDZIK PCHACZ MAMY TAKI
PLAYSKOOL jeżdzik, pchacz,chodzik. Tarnów.Zobacz (621275748) - Aukcje internetowe Allegro
ZADOWOLONA STRASZNIE CHYBA PRZEZ NIEGO NAUCZYŁA SIE CHODZIC JESZCZE NIE UZYWAŁA JAKO JEŻDZIKA ALE JUZ NIEDŁUGO
P.S SORY ZA DUŻE LITERY JUZ MI SIE NIE CHCIAŁO PRZESTAWIĆ
TYLKO NIE WIEM CZY SIE OPŁACA ZEBY SIE NIE ZESZMACIŁY PO PRANIU
* kaama29 * BODY 18-23 miesięcy *EARLY DAYS* 7 PA (619955912) - Aukcje internetowe Allegro
EMIL BODY EARLY DAYS18-23m 7PACK PROMOCJA (624867856) - Aukcje internetowe Allegro
MOTHERCARE body 7-pak 12-18 m-cy (616455415) - Aukcje internetowe Allegro
tO MI SIE PODOBA NAJBARDZIEJ
http://www.allegro.pl/item616769631_super_3_pack_body_bodziak_na_wiosne_r_86.html
a I NIE WIEM CZY 80 CZY 86 TE ROZMIARY CZASEM TAKIE POMYLONE ZE 80 NA NIA MALE A 86 Z DŁUGIM REKAWEM CHYBA PRZYDUŻAWE MUSZE ZMIERZYĆ
a MY JEZDZIK PCHACZ MAMY TAKI
PLAYSKOOL jeżdzik, pchacz,chodzik. Tarnów.Zobacz (621275748) - Aukcje internetowe Allegro
ZADOWOLONA STRASZNIE CHYBA PRZEZ NIEGO NAUCZYŁA SIE CHODZIC JESZCZE NIE UZYWAŁA JAKO JEŻDZIKA ALE JUZ NIEDŁUGO
P.S SORY ZA DUŻE LITERY JUZ MI SIE NIE CHCIAŁO PRZESTAWIĆ
Ostatnia edycja:
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Sylwia, ja mam kilka bluzek Early Days, które kupiłam już używane, i mimo, że prane już ze 100 razy przeze mnie (i pewnie wiele razy przez poprzedniego użytkownika), materiał wciąż jest w świetnym stanie, więc myślę, że bodziaki tej firmy będą ok. A co do rozmiarów, może kup lepiej 86, bo lepiej za duże niż za małe.
My mamy taki jeździk (nr 1 - Kubuś Puchatek).
My mamy taki jeździk (nr 1 - Kubuś Puchatek).
Ostatnia edycja:
szopek
Mama Kniazia Burubara
Nie znam się na ortopedii /rehabilitacji itp. ale wydaje mi się, ze to jakoś nienaturalnie obciąża stawy. Maja takie szerokie siedzisko...
Miku uwielbia samochody a w zasadzie wszystko co ma kółka- rowery, inne wózki, ,motory, skutery. W razie co traktował by sobie jeździk jako wielki resorak.
Kupiłam bardzo fajne książeczki. Czasami jak oglądam to co ktoś tam artystycznie wymodził to mnie krew zalewa buro, smętnie w dodatku, fabuła, rymy po prostu żenada.
Tymczasem tu jest bardzo fajnie napisany wierszyk. Wystarczy parę razy przeczytać i już się pamięta więc następnym razem, można już się skupić na ilustracjach ( też b.ładne).
Lideria.pl - Mały lisek - Urszula Kozłowska - (190494)
Jest tego dużo części- niestety nie mogę upolować części z małą wyścigówką i małą policją tak: strasznie mnie ciekawi) wiec chyba zamówię na necie ( o ile i tu dostane, bo często pisze ze towar niedostępny jak sie wstępnie orientowałam).
Sylwia- ja miałam body early days nówki i prałam często i są nadal jak nówki. Mam też używane i też są ok, tzn nie ideał ale bdb. Pajace też dobrej jakosci.
Ja miałam te nówki bodziki białe z nadrukiem http://www.allegro.pl/item617482802_jaba16_biale_body_rozne_early_days_0_3m_7paki.html jedno nowe czerwone to po nim było widać pranie - taki meszek, kolor ten sam - ale inne na pewno by sie rozpadło.
Miku uwielbia samochody a w zasadzie wszystko co ma kółka- rowery, inne wózki, ,motory, skutery. W razie co traktował by sobie jeździk jako wielki resorak.
Kupiłam bardzo fajne książeczki. Czasami jak oglądam to co ktoś tam artystycznie wymodził to mnie krew zalewa buro, smętnie w dodatku, fabuła, rymy po prostu żenada.
Tymczasem tu jest bardzo fajnie napisany wierszyk. Wystarczy parę razy przeczytać i już się pamięta więc następnym razem, można już się skupić na ilustracjach ( też b.ładne).
Lideria.pl - Mały lisek - Urszula Kozłowska - (190494)
Jest tego dużo części- niestety nie mogę upolować części z małą wyścigówką i małą policją tak: strasznie mnie ciekawi) wiec chyba zamówię na necie ( o ile i tu dostane, bo często pisze ze towar niedostępny jak sie wstępnie orientowałam).
Sylwia- ja miałam body early days nówki i prałam często i są nadal jak nówki. Mam też używane i też są ok, tzn nie ideał ale bdb. Pajace też dobrej jakosci.
Ja miałam te nówki bodziki białe z nadrukiem http://www.allegro.pl/item617482802_jaba16_biale_body_rozne_early_days_0_3m_7paki.html jedno nowe czerwone to po nim było widać pranie - taki meszek, kolor ten sam - ale inne na pewno by sie rozpadło.
Ostatnia edycja:
Sylwia Ja też mam używane bluzeczki z early days i tak jak pisała panna migotka nadal są w świetnym stanie.
Mam też dużo ubranek z mini mome, które są dostępne w auchan i też jestem zadowolna.
Dodatkowo moge polecic bodziaki i ubranka z cheeroke (tesco)- cena taka sama jak za early daysa.
ps, ten sprzedawca od minimome narzucił sobie niezłą marże. Pamiętam, że trójpak spodenek kupiłam za 14,99 a tutaj są za 19,99+koszty wysyłki
Mam też dużo ubranek z mini mome, które są dostępne w auchan i też jestem zadowolna.
Dodatkowo moge polecic bodziaki i ubranka z cheeroke (tesco)- cena taka sama jak za early daysa.
ps, ten sprzedawca od minimome narzucił sobie niezłą marże. Pamiętam, że trójpak spodenek kupiłam za 14,99 a tutaj są za 19,99+koszty wysyłki
Ostatnia edycja:
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Moja Julcia ma 50centyl i ciuszki z tej firmy nosi 12-18m-cy i sa duze... tzn. spodnie podwijam jakies 5cm, a rekawki ok.2cm. Ciuszki te pochadza ze sklepy Prymark z Angliiwg mnie są super gatunkowo pewnie Kwiateczek moze cos wiecej powiedziec na ten temat ;-)
a to nasza huśtawka
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=V0ySETswwdk"]YouTube - Zosia (10mc) na huśtawce[/ame]
myślałam nad bidonem całe dwa dni pojechałam do tesco i nie było ŻADNEGO co za beznadziejny market a w takich dziecinnych sklepikach to tylko te z canpolu dla mnie trochę tandetne więc pojechałam znów do tesco i co kupiłam niekapek ale z Nuby jeszcze z niego nie piła bo już spała jak pojechałam rano się okaże, mi sie podoba w nim to że ustnik jest silikonowy i też taki wąski jak smoczek w butelce nuk-a. Zobaczymy mam nadzieję że wypali mój drugi niekapek:-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=V0ySETswwdk"]YouTube - Zosia (10mc) na huśtawce[/ame]
myślałam nad bidonem całe dwa dni pojechałam do tesco i nie było ŻADNEGO co za beznadziejny market a w takich dziecinnych sklepikach to tylko te z canpolu dla mnie trochę tandetne więc pojechałam znów do tesco i co kupiłam niekapek ale z Nuby jeszcze z niego nie piła bo już spała jak pojechałam rano się okaże, mi sie podoba w nim to że ustnik jest silikonowy i też taki wąski jak smoczek w butelce nuk-a. Zobaczymy mam nadzieję że wypali mój drugi niekapek:-)
reklama
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Szopek, my mamy taki jeździk , oczywiście wcześniej testowany u znajomych - mamy takiego 5 miesięcy starszego kolegę, dzięki któremu Mateuszek może przed zakupem sprawdzić co mu odpowiada a co nie . ten jeździk u nas sprawdza się rewelacyjnie...potem postaram się wkleić filmik pokazujący reakcję Matiego na widok nowego samochodu... a jeśli Miki jest takim fanem motoryzacji, jak Mati, to na pewno mu się spodoba..nasz przeszedł już test na dworze i nic mu nie jest...
Sylwia, ja też przymierzam się do tych early-sów, tylko ja mam ochotę na kolorowe, na pewno są dobrej jakości, bo jak pisały już dziewczyny, są praktycznie niezniszczalne.. a ubranka z firmy mini mome też mam już sparwdzone - kupowałam w carrefourze i też sobie chwaliłam
a a propos carrefoura - nie wiem czy Was też ale w naszym jest promocja na pieluchy - 132 szt. 4-ek kosztują 75 zł - są też inne rozmiary i wszystkie po 75 zł
a wiecie, Mati kilka dni temu przeprosił swój leżaczek- bujaczek...leżał w nim, jak był malutki,
a teraz bierze herbatnika i picie, zasiada przed TV i ogląda baję...taki wyluzowany...
Sylwia, ja też przymierzam się do tych early-sów, tylko ja mam ochotę na kolorowe, na pewno są dobrej jakości, bo jak pisały już dziewczyny, są praktycznie niezniszczalne.. a ubranka z firmy mini mome też mam już sparwdzone - kupowałam w carrefourze i też sobie chwaliłam
a a propos carrefoura - nie wiem czy Was też ale w naszym jest promocja na pieluchy - 132 szt. 4-ek kosztują 75 zł - są też inne rozmiary i wszystkie po 75 zł
a wiecie, Mati kilka dni temu przeprosił swój leżaczek- bujaczek...leżał w nim, jak był malutki,
a teraz bierze herbatnika i picie, zasiada przed TV i ogląda baję...taki wyluzowany...
Ostatnia edycja:
Podziel się: